Mihai Găinuşă va aduce „Ştirile de mâine” la TVR: Atât de proaspete, că nu s-au întâmplat încă

Mihai Găinuşă  se alătură echipei Televiziunii Române. Realizatorul tv ne va aduce „Ştirile de mâine”, de luni până vineri, de la 22.30, la TVR 1.

 „Atât de proaspete, că nu s-au întâmplat încă!” Aşa vor fi ştirile pe care apreciatul om de televiziune Mihai Găinuşă le va aduce în faţa telespectatorilor TVR 1, conform declaraţiei „pe proprie răspundere” a realizatorului. Din 17 octombrie, seară de seară, aflăm de la Mihai Găinuşă cele mai importante evenimente întâmplate peste zi – şi chiar şi cele care încă nu s-au întâmplat. Totul, într-un late night show produs şi difuzat de TVR 1, de la ora 22.30, de luni până vineri.

O trecere în revistă a ştirilor zilei, prezentate şi comentate într-o manieră proprie de Mihai Găinuşă, într-un ambient prietenos – acestea sunt reperele oferite de realizator pentru Ştirile de mâine.

„Partea bună e că, în ţărişoara noastră, ştirile de mâine sunt cunoscute încă de ieri. Nimic nu e nou sub soare la noi: aceeaşi creştere uluitoare a nivelului de trai în ani electorali, aceleaşi bucăţele de autostradă reinaugurate, aceiaşi reporteri în faţă la DNA (aici diferă doar nevinovaţii), acelaşi showbiz, dar îmbunătăţit cu botox, aceleaşi scoruri la fotbal. De ce n-ar fi şi acelaşi prezentator care să comenteze aceleaşi ştiri? Şi cred că am experienţa necesară unui tânăr jurnalist la început de drum. În plus, vă asigur că nu am niciun fel de doctorat”, declară Mihai Găinuşă.

Mihai Găinuşă lucrează în media din 1995. A debutat la Radio Delta RFI, ca reporter de ştiri, în perioada studenţiei. În acelaşi timp, realiza şi emisiunea radiofonică de umor Săptămâna nebunilor. În 1997 a fost cooptat la Chestiunea Zilei, la ProTV. Din 2000 până în 2003 a dat deşteptarea ascultătorilor Radio 21, iar apoi, timp de 10 ani, l-am ascultat în matinalul KissFm.

În paralel, timp de 14 ani, a cârcotit într-o emisiune de satiră la Prima TV. A scris şi publicat şase cărţi. În prezent, Mihai Găinuşă realizează matinalul 7 Dimineaţa la Radio Seven, iar seara ne va aduce Ştirile de mâine, la TVR 1, emisiune pentru care face echipă cu producătorul TVR Adriana Ciobanu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.