Mentalistul Gog si Alex Hora trimit caprele la atac, iar Jojo face acrobatii la inaltime la Serviti, va rog!

Marti si miercuri seara, de la 20.30, Nea Marin le pregateste telespectatorilor un nou cocktail de vedete marca Serviti, va rog!, cu aparitii surprinzatoare, farse si confruntari acide. Jojo, Monica Anghel, Oana si Catinca Roman, Cristian Gog si Alex Hora servesc clientii de fite din Mamaia, muncesc pe rupte si se straduiesc sa il fenteze pe asprul Nea Marin.

image

Curaj este cuvantul de ordine in ceea ce o priveste pe frumoasa Jojo.  In acest episod Serviti, va rog!, actrita va fi protagonista unui numar de  circ ireal de periculos: Este vorba despre un numar de acrobatie care presupune rasuciri la inaltime. Am repetat fara plasa de siguranta si fara centura. Mi-a fost un pic teama, insa senzatia era atat de frumoasa incat am vrut sa o traiesc. Am avut destul curaj, iar experienta a fost unica, am simtit ca zbor.

image

Ca argintul viu se va misca Jojo pe tot parcursul show-ului: va matura si va spala terasa, va aranja mobila, il va hrani pe hipopotamul Emilio si isi va demonstra talentul de MC. Blonda va face atmosfera ca nicio alta vedeta, iar turistii se vor strange precum albinele la miere la petrecerile din club.

image

Surorile Roman nu scapa nici ele de exigentele lui Nea Marin. Catinca va mulge caprele de zor, apoi le va scoate la o sesiune de pascut pe plaja, alaturi de colega de suferinta, Monica Anghel.  Oana va incerca sa invete porcul sa socializeze, doar, doar o scapa de curatenia lui, insa grasunul le va veni celor trei fete de hac atunci cand scapa din cusca. Cu toate acestea, severul Nea Marin le va aprecia eforturile: Oana, Catinca si Monica Anghel m-au impresionat, sunt foarte bine-crescute, foarte serioase, ce le spun, asta si fac, nu stau la discutii.

image

Pe de alta parte, Marius, iubitul Oanei, care ii va tine locul acesteia de la jumatatea filmarilor, va reusi sa il scoata din sarite pe amfitrionul emsiunii: Pe cat de serioasa e ea, pe atat de pus pe sotii e el, l-am citit eu de cand a venit, spune tartorul vedetelor.
Cristian Gog, castigatorul celui de-al doilea sezon al blockbuster-ului divertismentului romanesc, Romanii au talent, va atrage clientii la terasa cum stie el mai bine: cu puterea mintii! Trucurile si carisma mentalistului ii vor fermeca pe turisti, dar ii vor atrage numai ocari din partea lui Nea Marin. A venit aici sa faca treaba, nu sa stea la palavre toata ziua pe terasa!, declara gazda show-ului.

image

Alex Hora, finalist in cel de-al doilea sezon al show-ului culinar Masterchef, va declara razboi circului. Alex va fi urcat pe candelabru si udat leoarca, apoi acoperit de paie de catre membrii echipei Circo Aquatico Bellucci, astfel ca le va promite razbunare.
Nimic nu se compara insa cu boacana pusa la cale de catre Gog si Alex Hora, care si-l vor

pune pe Nea Marin in cap. Eu i-am vazut ca au adus doua capre la hotel, dar am vrut sa vad ce pun la cale si mi-am vazut de treaba. Cand m-am dus in camera, sa-mi cada fata, nu alta: dau peste capre, care au facut dezastru! Mi-au mancat hainele, palaria, de mizerie nu mai spun!, povesteste Nea Marin, stupefiat, care le va plati farsa cu varf si indesat.
Incercarile de evadare vor fi si ele la ordinea zilei: Jojo si Oana vor pleca in larg cu hidrobicicleta, Gog si iubitul Oanei, Marius, vor fugi intr-un parc de distractii, iar Nea Marin va porni intr-o urmarire ca in filme cu skijet-ul pe mare.
Cum se vor descurca vedetele cu munca de jos si cine va iesi castigator din cursa arbitrata fara mila de zbirul Nea Marin vor avea ocazia sa vada telespectatorii marti si mercuri seara, pe 30 si 31 iulie, de la 20.30, la Serviti, va rog!, numai la Pro Tv.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.