Lecţii de publicitate cu Bahmuteanu si Prigoana, marca Distractis

Cu sloganul „râsul nu vindecă, dar creează dependenţi”, noul serial al grupului Distractis – Dependenţi de comedie –  continuă, la TVR 1, TVR HD şi TVR+, cu episodulul al treilea duminică, 26 mai, de la ora 21.00.

image

Format din pensionarul Hârleţ şi din atoate-ştiitorul-de-conspiraţii Minciunicovschi, clubul select al dependenţilor de comedie este completat astăzi de o mireasă din judeţul Vaslui. Mireasa este nemulţumită că la ea în judeţ nu mai sunt permise furturile de mirese de la nunţi, ci doar cele de miri.

image

La rândul lui, Minciunicovschi este disperat că nu poate scăpa de obsesia publicităţii de la televizor, achiziţionând toate obiectele pe care le vede pe ecran. Tot la ediţia de duminică, pensionarul Hârleţ învaţă să sară cu paraşuta pentru a putea merge cu telegondolele lui Oprescu, peste Bucureşti.

Duminică, de la ora 21.00, la Distractis Show – Dependenţi de comedie, asistaţi la o lecţie de publicitate. În platoul emisiunii se filmează reclama la tigaia „Ein, zvei, dry… Five Cukăr”, cu Adriana Bahmuţeanu și Silviu Prigoană. Cum cei doi protagonişti sunt proaspăt împăcaţi, iar tigaia chiar le provoacă “fluturaşi în stomac”, dar

nu de plăcere, ci de nervi, căci Prigoană a pus ochii pe producătoare, iar Adriana pe operator…

La rubrica Garantat 0%, printr-un interviu, realizatorii încearcă să facă lumină în atât de actuala problemă a telegondolelor care vor străbate Bucureştiul în toate direcţiile. Cum nu sunt bani decât de telegondole acţionate cu vâsle, la nivelul solului, este angajat şi primul „îngrijitor” de telegondole, un moldovean din Fălticeni, cu şcoală de gondolier, făcută chiar la Veneţia.
Pe lângă trainingul pentru vâslit, el va asigura şi distracţia călătorilor: toţi vor învăţa imnul telegondolei lui Oprescu.
image

Iar la serialul emisiunii – Secretele coabitării – Traian Băsescu şi Victor Ponta se străduiesc să planteze împreună un pom. Cum nu se hotărăsc cine să sape şi cine să planteze, aşteaptă ajutor fie de la Daciana Sârbu (care trebuie să se întoarcă acasă, din cauză că nu se înţelege cu bona filipineză), fie de la Adrian Năstase, care, surprinzându-i cu lopeţile în mână, vrea din nou să se sinucidă. Salvarea vine chiar de la Traian Băsescu, care-şi cere iertare. Iar Ponta trage concluzia: sub guvernarea lui suntem cel puţin înaintea italienilor: Năstase a ieşit din puşcărie, pe când Berlusconi abia se pregăteşte să intre.

Întâlnirea cu momentele de umor ale grupului Distractis se ţine în fiecare duminică, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.