10 lucruri din culisele sitcom-ului Tanti Florica

Miercuri, 2 octombrie, de la 21.30, la ProTV debutează cel de-al doilea sezon al sitcomului. Până la momentul în care telespectatorii vor da piept cu şotiile simpaticului personaj, iată zece lucruri mai puţin ştiute despre actorii care dau viaţă personajelor din Tanti Florica, membrii echipei, dar şi atmosfera de pe platourile de filmare.

* Fiica Victoriţei (Adriana Şchiopu) – Irina este fiica acesteia şi in viaţa reală.

* În cel de-al doilea sezon al sitcom-ului, Tanti Florica va defila în 15 peruci şi 30 de costumaţii diferite.

* Într-o zi de filmare, pe platourile sitcom-ului sunt peste 80 de oameni, actori şi membri ai echipei.

* Tot într-o zi de filmare, cei 80 de oameni consumă, în medie, 20 de litri de cafea.

* Cel mai punctual om din echipă este persoana care se ocupă de catering. Până se adună toată echipa, aceasta are grijă ca totul să fie cald şi proaspăt.

* În primul sezon al sitcom-ului, Ţuţu (Octavian Strunilă) a putut fi admirat în 11 costume, deghizat în diferite personaje. În cel de-al doilea sezon, Octavian va schimba cinci.

* Nu mai puţin de opt duble au fost făcute atunci când Mihai (Lucian Ifrim), iubitul Elenei (Tania Popa), primeşte o carafă plină cu apă în faţă.

* Căţelul care apare în primul episod al sitcomului, difuzat pe 2 octombrie, de la 21.30, la ProTV, este al Cristinei Mihăilescu, cea care dă viaţă personajului Maria. Actriţa îl are de aproape 10 ani.

* Tania Popa, interpreta Elenei, are un atelier de creaţie vestimentară care îi poartă numele. Actriţa cântă, de asemenea, într-o formaţie de muzică rusească – Tania Popa & Friends.

* Octavian Strunila a înfiinţat asociaţia culturală ART Manifest, în cadrul căreia îşi propune să realizeze o serie de proiecte culturale.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.