“Serviciul Roman de Comedie” sarbatoreste Ziua Nationala cu umor

Pe 30 noiembrie, “Serviciul Roman de Comedie” sarbatoreste intr-o editie speciala Ziua Nationala, dar si ziua Pro Tv. Cu umor, cu replici istete si personaje spumoase, agentii din Casa PROporului sunt pregatiti sa le ureze “la multi ani” romanilor, dar si sa felicite Pro Tv-ul pentru cei 16 ani de existenta.

In stilul caracteristic, personaje consacrate din galeria SRC, de la politicieni la aparitii demne de tot rasul precum madam Marga sau Titel Lupu vor povesti de ce iubesc Romania. Mai mult, personalitati internationale de top precum Barack Obama, Angela Merkel, Nicolas Sarkozy, Fidel Castro si Vladimir Putin vor transmite prin intermediul “Serviciului Roman de Comedie” mesaje pentru romani de ziua lor.

Madam Marga (Jojo) are si ea un invitat special de 1 Decembrie, pe nimeni altul decat Emil Boc (Claudiu Maier), pe care doreste sa il serveasca cu ciolan ci fasole. Rubrica “Te pui cu fetele” vine cu intrebari din istoria, geografia si literatura romana, intrebari care vor primi raspunsuri de-a dreptul periculoase. Iar starea invatamantului va fi dezbatuta intr-o discutie dintre trei elevi si o profesoara, care se lasa cu cantec: “Ani de rateu”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.