“Serviciul Roman de Comedie” a fost urmarit de peste 2 milioane de telespectatori

• Miercuri seara, in editia de la Pro Tv a fost invitat doctorul Nicolae Bacalbasa

 

Multe glume bune, invitati cu umor si personaje pitoresti, toate au fost ingredientele unei seri de distractie la “Serviciul Roman de Comedie”. Emisiunea lui Toni Grecu & co. a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, iar in minutul de maxima audienta, 21.39, atunci cand peste 2 milioane de romani urmareau emisiunea, Pro Tv a inregistrat pe publicul comercial un varf de 10,3 puncte de rating si 30,1 % cota de piata. Tot atunci, Antena 1 inregistra valori de patru ori mai mici, respectiv 2,6 puncte de rating si 7,7 procente din cota de piata.

Emisiunea “Serviciul Roman de Comedie” a fost lider de audienta pe intreaga durata a difuzarii (20.27-21.53). Pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Pro Tv s-a clasat primul cu o medie de 8 puncte de rating si 23,1 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 s-a clasat a doua cu numai 3,9 puncte de rating si 11,2 procente din cota de piata. Si pe publicul din mediul urban Pro Tv a fost lider cu o audienta medie de 7,9 puncte de rating si 17,5 % cota de piata, in timp ce Antena 1 avea doar 4,4 puncte de rating si 9,8 procente din cota de piata.

Miercuri seara, la SRC, Toni Grecu a facut schimb de glume cu medicul Nicolae Bacalbasa, si-a trimis agentii pe teren cu un recensamant atipic acasa la Oana Zavoranu, iar in “Clanul Lupilor” a fost petrecere mare de ziua lui Titel.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.