“Mondenul” Andrei Mateiu, medaliat cu argint la tenis

Actorul Andrei Mateiu – cel care da viata, printre altele, si personajului Stefan Banica Jr. in show-ul “Mondenii” ( luni si miercuri, de la ora 23.15, la Prima TV) – este pasionat de tenis si de aproape doi ani s-a apucat serios de acest sport.

Am inceput sa joc tenis cu mai multi prieteni, iar unul dintre ei era inscris intr-un campionat intern de amatori, BCR Tenis Partener. M-am inscris si eu ca incepator, si astfel am inceput sa particip la turnee. Ultimul la care am mers s-a desfasurat la Clubul Sportiv de Tenis din cadrul complexului Ghencea.

Am reusit sa ajung in finala, dar la inceputul meciului m-am accidentat si am fost nevoit sa abandonez competitia. Chiar si asa am reusit sa ma clasez pe locul doi si am primit medalia de argint”, spune Andrei.

Cand s-a inscris in campionatul de amatori, “mondenul” de la Prima TV era pe pozitia 600, insa dupa castigarea medaliei de argint a urcat peste 400 de locuri, ocupand acum pozitia 185. Actorul se antreneaza de cateva ori pe saptamana, pentru ca-si doreste sa ajunga in primii 10 si sa treaca la urmatorul nivel.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.