“Dansez pentru tine”: Jojo si Ionut Tanase sint cistigatorii Marelui Premiu de 60.000 de euro

Seara magica, vineri, 2 decembrie, la Marea finala a emisiunii “Dansez pentru tine” de la Pro TV, cind Jojo si Ionut Tanase au cistigat Marele Premiu de 60.00 de euro si trofeul “Dansez pentru tine”. Daca povestea Cenusaresei ar fi existat si in varianta masculina, ea ar fi fost exact intruchiparea povestii de viata a lui Ionut Tanase, tinarul al carui destin a fost pina acum doar un lung sir de obstacole si greutati.

Emisiunea a fost lider de piata pe tot parcursul celor cinci ore si jumatate (20.30 – 01.44), audienta medie inregistrata pe intreg publicul din mediul urban fiind de 7,4 puncte de rating si 23,4% cota de piata, de aproape 3 ori mai mult decit Antena 1, care obtinea doar 2,8 puncte de rating si 8,8% cota de piata. In minutul de maxima audienta de la 22.11, peste doua milioane de telespectatori din intreaga Romanie urmareau emisiunea de la ProTv, in timp ce in minutul de aur de la 22.19, pe intreg publicul din mediul urban audienta a fost de 11,2 puncte de rating si 26,5% cota de piata, in timp ce Antena 1 inregistra doar 4,8 puncte de rating si 11,4% cota de piata.

Coregraful echipei cistigatoare, Bogdan Boanta, s-a tinut de cuvint si i-a oferit lui Ionut Tanase primul „bravo” din viata sa. Cel care pina acum nu a stiut decit ce-nseamna greul, cruzimea, frigul si neimplinirea spunea la inceputul emisiunii ca toata viata a simtit ca sta in fata unei usi care si-ar dori sa se deschida o data si pentru el. Mereu a simtit ca norocul il ocoleste si pentru fiecare farima de bucurie a fost nevoit sa plateasca uneori un pret mult prea mare. Vineri seara, la “Dansez pentru tine” Ionut a deschis acea usa si a pasit intr-o lume la care altadata nici nu ar fi indraznit sa viseze. La rindul ei, partenera sa, Jojo, si-a lasat pe locul doi familia si proiectele pentru a se dedica visului acestui om nobil. Ionut spune ca Jojo a fost si este ingerul lui pazitor, in timp ce Jojo e foarte fericita ca a cunoscut un om atit de special, de la care ea insasi a avut de invatat.

Pe locul al doilea si cistigatoarea premiului de 20.000 de euro s-a clasat echipa formata din Catrinel si Ionut. Cei doi au oferit de-a lungul competitiei un model de daruire si omenie, Catrinel devenind o adevarat sora mai mare pentru Ionut, cel care nu a cunoscut niciodata pina acum iubirea unei familii adevarate. Ionut a domonstrat ca este un om care nu a uitat ajutorul primit intr-un moment de cumpana si care doreste sa ajute casa de copii care l-a adoptat si pe el. La rindul ei, partenera sa, Catrinel, a muncit pina la epuizare si nici macar problemele de la picior nu au impiedicat-o sa danseze ca o adevarata profesionista. Chiar daca operatia de la glezna este iminenta, Catrinel este foarte fericita ca a putut duce la bun sfirsit aceasta competitie, care a reusit sa-i aduca lui Ionut locul al doilea si 20.000 de euro.

Pepe si Andreea Toma, una dintre cele mai apreciate perechi din acest sezon al doisprezecelea al emisiunii “Dansez pentru tine”, au obtinut si ei un loc important pe podium, reusind sa intre in posesia premiului de 15.000 de euro corespunzator locului al treilea, si a inca 3000 de euro oferiti din partea juriului si a echipei ProTv. Cu 18.000 de euro, visul Andreei se poate considera implinit.

De altfel, toate cazurile pentru care au luptat cele 8 perechi din acest sezon si-au gasit implinirea in aceasta ultima editie, cind sponsorii emisiunii le-au oferit premii substantiale tuturor perechilor care s-au aflat in concurs. Astfel, pe linga cei 1.500 de euro pe care i-au primit cind au parasit competitia, in ultima editie a celui de-al doisprezecelea sezon, Roxana Voina si Mircea Solcanu au primit 8000 de euro, Cornelia Condeescu si Alex Piscunov 13.500 de euro, Ovidiu Danci si Aylin Cadar 14.000 de euro, Alexandra Maresi si Daniel Nitoiu 11.000 de euro, iar Paul Paduraru si Andreea Ibacka 11.000 de euro. La finalul serii, peste 160.000 de euro s-au impartit vineri oamenilor si familiilor care au demonstrat in acest sezon ca merita sa aiba o zi de maine cu soare si multe zambete.

La Marea Finala de vineri, 2 octombrie, a avut loc un adevarat regal – dans, premii si vise implinite, intr-o incintatoare atmosfera de iarna. In platoul de la “Dansez pentru tine” a nins cu fulgi, dar si cu premii. O finala plina de spectaculozitate si suspans intre cele mai bune trei perechi ale sezonului – Pepe, Jojo, Catrinel Sandu si partenerii lor, dansuri inedite si pline de culoare, eleganta. Publicul telespectator a decis care dintre cele trei perechi ramase in ultima runda a competitiei a meritat Premiul 1 de 60.000 de euro, Premiul 2 de 20.000 de euro sau Premiul 3 de 15.000 de euro. In acest ultim act al concursului, toate perechile au fost invingatoare. In afara de cele trei premii principale ale concursului, alte premii si-au gasit premiantii.

Intr-o editie spectaculoasa, perechile care s-au intrecut pentru trofeul si marele premiu al show-ului au avut de pregatit flamenco, un stil nou de dans introdus in concurs, cu un grad mare de dificultate. Pepe si Andreea Toma au reusit, in opinia lui Mihai Petre, cel mai bun dans din tot acest sezon. Pe o melodie compusa si interpretata de Pepe in onoarea mamei sale, cei doi au reusit un flamenco ce va ramine in istoria emisiunii drept cel mai bun dans al sezonului.

Intrati in ring cu un singur gand in minte, acela de a-si implini visul, uitand de durerile fizice si oboseala acumulata in toate saptamanile de antrenament, concurentii ajunsi in finala au prezentat trei stiluri de dans: flamenco, musical si  hip-hop retro. Intr-un decor de iarna autentica, echipele au pregatit dansuri de poveste demne de un adevarat Bal al iernii.

Ringul de dans a primit in ultima seara de spectacol coregrafii si perechi alese: Mihai Petre si Elwira Duda (cu rumba apreciata de public), Laura Cosoi si Bogdan Boanta, Andreea Balan si Petrisor Ruge, care au dansat pe melodia “Mosule, ce tinar esti!”. Corina Bud si Edi Vasile au revenit in atentia telespectatorilor cu o coregrafie sexy pe ultima piesa semnata Corina Bud, “Monkey Funky”. Ocupantii locului al patrulea in acest sezon, Aylin si Ovidiu, au dansat si ei alaturi de 8 copii de la o scoala de balet , Alex de la trupa Zero a revenit pe scena impreuna cu Cornelia, pentru a dansa pe ultima piesa a trupei Zero. Roxana Ionescu a dansat la bratul fostului sau partener, Stefan Rebeja, iar prezentatorul de la “Vocea Romaniei”, Pavel Bartos, a facut din nou spectacol alaturi de fosta sa coregrafa, Vica.

Inainte de a-si lua ramas bun de la “Dansez pentru tine”, toti cei opt concurenti au dansat impreuna. Li s-au adaugat cele opt vedete, printr-un dans special, dar si coregrafii, care nu s-au lasat mai prejos.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.