„Pariu cu viata”: lider constant de audienta inca de la lansare

• In mod constant, inca de la lansare, serialul transmis luni seara, la Pro TV, a fost lider pe toate categoriile de public din Romania

 

Penultimul episod din acest sezon al serialului „Pariu cu viata” a reusit sa-i tina in fata micului ecran, timp de 2 ore, pe romani, indiferent de varsta, categoria sociala sau mediul din care provin.
Intre 20.29 si 22.24 Pro Tv a fost lider absolut de audienta in randul publicului comercial, cu 6.8 puncte de rating si o cota de piata de 18.4%, urmat de Antena 1 cu o cota de piata de 14,5% si ACASA, cu o cota de piata de 9,2%.
Copiii si adolescentii au fost cuceriti de povestea de dragoste dintre Ioana (Alina Eremia) si Andrei (Dorian Popa). Generatia tinerilor din Romania se regaseste in problemele adolescentilor care fac parte din trupa „LaLa Band”, iar povestile din „Pariu cu viata” i-au transformat in fani ai serialului. Astfel, in randul tinerilor cu varste cuprinse intre 4 si 17 ani, serialul a inregistrat, in medie, 11,5 puncte de rating si o cota de piata de 34.0%.

Luni seara, penultimul episod din „Pariu cu viata” a atins 15,8 puncte de rating si o cota de piata de 49.3% in randul publicului cu varste cuprinse intre 13 si 17. In minutul de aur, la 22.22, in randul acestui public Pro Tv inregistra 20.1 puncte de rating si o cota de piata de 64,7%, asta insemnand ca, in acel moment, peste 107 de mii de tineri intre 13 si 17 ani urmareau serialul „Pariu cu viata”.

Si publicul din mediul urban a fost cucerit de povestea trupei „LaLa Band” si a asteptat deznodamantul disputei dintre fetele si baietii din trupa. Astfel „Pariu cu viata” a clasat Pro Tv din nou pe primul loc in clasamentul audientelor, cu 6.1 puncte de rating si o cota de piata de 13.2%.
Si la nivelul intregii populatii, peste un milion si jumatate de romani se uitau la Pro Tv, in minutul de aur, la 21.11. In acelasi minut Pro Tv inregistra cea mai buna audienta si in randul publicului urban din intreaga tara si se clasa pe primul loc cu 7,3 puncte de rating si o cota de piata de 15.2%.
„Pariu cu viata” se apropie de finalul primului sezon. In ultimul episod, fanii „LaLa Band” vor afla daca trupa se reuneste sau nu, Gica Popa (Radu Gabriel) va visa in continuare la o poveste de dragoste cu Mara Anghel (Carmen Tanase).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.