„Doamne de poveste”: portretele Marthei Bibescu si Reginei Elena a Romaniei, in noul sezon

• Din 12 februarie, de la 16.30, ACASA revine emisiunea ”DOAMNE DE POVESTE”- un nou sezon 

In luna in care ACASA implineste 14 ani, emisiunea „Doamne de poveste” revine, din 12 februarie, in fiecare duminica, de la 16.30, cu noi portrete impresionante ale unor femei in fata carora poti spune oricand, „ jos palaria”.
In noul sezon intreaga echipa a emisiunii promite reportaje de o mare calitate jurnalistica si intalniri inedite. Martha Bibescu si Regina Elena a Romaniei sunt doua dintre doamnele de poveste care se vor intalni cu telespectatorii ACASA in noul sezon.

„Am muncit mult la portretul celor doua femei care au ramas in istoria Romaniei. Am filmat in locatii din Bucuresti si din tara, am reconstituit fragmente din viata celor doua, am stat de vorba saptamani in sir cu istorici. Realizarea unui astfel de portret este cu atat mai dificila cu cat ne dorim sa redam exact realitatea istorica, dar si sa surprindem viata din vremurile frumoase ale Bucurestiului”, marturiseste producatorul emisiunii, Ionela Banarescu.

In noul sezon, emisiunea ”Doamne de poveste” va prilejui si intalnirea cu femei contemporane care au reusit in domenii dintre cele mai variate: sport, afaceri sau muzica.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.