„3 minute de celebritate” la televizor

„3 minute de celebritate”, produs de Modernism.ro si de TVR, este primul serial video-multimedia care prezinta artisti si creativi romani contemporani si evenimente de anvergura din zona artelor vizuale ori ale artelor spectacolului.

Cele 80 de episoade ruleaza zilnic pe TVR Cultural incepand de luni 9 mai 2011 (ora 15.45 ) si in curand pe TVR International si TVR HD, pe durata unui an.

„3 minute de celebritate” este primul serial video-multimedia ce prezinta scena artistica si realizarile artistilor romani contemporani. Este un proiect dezvoltat de platforma Modernism, menit sa incurajeze aceasta miscare culturala prin interviuri cu diferiti artisti si creativi din zona artelor vizuale ori ale artelor spectacolului si prin reportaje concentrate care ofera insight-uri dintr-o zona exclusivista, emergenta si prea putin cunoscuta publicului roman si strain.

Zambind, titlul emisiunii „3 minute de celebritate” este inspirat din celebrul citat al lui Andy Warhol care a zis in 1968 ca „in the future, everyone will be world-famous for 15 minutes” („in viitor, oricine va fi celebru pentru 15 minute”).

Platforma Modernism are un public urban, creativ, artistic, experimentalist, dinamic (circula mult), cu studii superioare, freelanceri, creativi din industria advertising, angajati in corporatii, institutii, fundatii, asociatii culturale, ce deruleaza proiecte de implicare sociala prin arta ori prin forme creative contemporane. Media de varsta acopera toata plaja de 15-65 de ani.

Parteneriatul cu TVR aduce oportunitatea extraordinara ca accesul la arta contemporana romaneasca sa creasca si artistii romani sa aiba parte de o vizibilitate mult mai diversa.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.