”Happy Hour” a fost lider la început de an

Emisiunea prezentată la Pro Tv de Cătălin Măruţă a fost lider absolut de audienţă cu prima ediţie a acestui an, din 11 ianuarie.

Astfel, aproape 2 milioane două sute de români la nivelul întregii ţări au stat cu ochi pe ”Happy Hour” şi invitaţii săi în minutul de aur al acestei ediţii (18.56). Tot atunci, pe publicul din mediul urban, înregistra un vârf de audienţă de 10,9 puncte de rating şi 26,1 % cota de piaţă, faţă de Antena 1 care acumula doar 4,1 puncte de rating şi 9,7 procente din cota de piaţă.

Petruţa Cecilia Kupper, invitata lui Cătălin Măruţă, scandalul izbucnit între Silvia Dumitrescu şi Elena Cârstea, care a intrat în direct prin telefon, interviul în exclusivitate cu mama lui Bănel, care a mărturisit că îşi doreşte să devină bunică, toate acestea i-au ţinut pe telespectatorii Pro Tv în faţa micilor ecrane în întreg intervalul orar 17.44-18.58.

”Happy Hour” a fost lider de audienţă pe întreg parcursul emisiunii, cu o medie, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, de 6,3 puncte de rating şi 23,3 % cota de piaţă, de trei ori mai mult decât Antena 1 (2,6 puncte de rating şi 9,6 % cota de piaţă).

Luni seară, de pe Happylica, Petruţa Cooper i-a povestit lui Măruţă cum a ajuns dintr-o tânără din Sibiu care visa sa-şi ajute familia, o artistă gata să semneze un contract cu Sony Music. Petruţa a cântat la nai pe scena concursului ”Supertalent” din Germania, vrând astfel să vină în ajutorul surorii ei bolnave. Românca a învăţat germana special pentru acest concurs, a plecat din ţară, s-a pregătit timp de un an şi a reuşit să impresioneze  publicul şi membrii juriului acestui concurs, câştigând locul al treilea în competiţie.

Şi tot luni seară, Elena Cârstea, aflată în Statele Unite, a acceptat să vorbească despre scandalul care a izbucnit în urma declaraţiilor făcute de Silvia Dumitrescu. Dacă Silvia Dumitrescu o atacă pe Elena Cârstea, aceasta din urmă mărturiseşte că nu vrea să spuna lucruri rele despre Silvia, dar că este foarte dezamagitaă de comportamentul ei. ”Mă aştept la lovituri de la oameni care sunt din afară şi nu mă cunosc. Nu sunt pregatită pentru lovituri de la oameni care mă cunosc într-adevar. Nu ştiu dacă vom mai putea să fim prietene. Eu am încercat să iau legătura cu ea, dar nu răspunde la telefon. Indiferent ce e în capul Siliviei, nu o să vorbesc niciodată urât despre ea, mai ales că îi mulţumesc pentru toată perioada în care a fost alături de mine”, a declarat Elena Cârstea în direct prin telefon la ”Happy Hour”, în prima ediţie din an.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.