“Vocea Romaniei”: Robert Patai a pierdut sansa de a merge departe

Emotii mari aseara la “Vocea Romaniei”, cind echipele antrenate de Smiley si Marius Moga si-au subtiat rindurile, fiecare echipa numarind la finalul serii un concurent mai putin. Acum, fiecare antrenor are in echipa sa 3 concurenti ale caror voci vor fi tot mai greu de departajat.

Pro Tv a fost lider de audienta pe toate targeturile, iar retelele de socializare au fost din nou luate cu asalt de fanii show-ului de la ProTV. Pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/vocearomaniei a crescut cu aproape 7000 de fani, situindu-se pe locul al II-lea in top cresteri la nivelul tuturor paginilor de Facebook. Pe Twitter au fost sute de postari si aproape 8000 de telespectatori au vizionat emisiunea in direct pe site-ul voyo.ro.

La finalul serii de marti, Smiley merge mai departe cu Stefan Stan, clasat pentru a doua oara consecutiv in topul preferintelor publicului, obtinind cel mai mare numar de voturi din partea telespectatorilor, urmat de Catalin Dobre, trimis in etapa urmatoare chiar de antrenorul sau si salvat astfel de la cintecul decisiv, proba la care au intrat doi buni prieteni, Marcel Lovin si Anthony Icuagu. Cei doi au reusit doua momente de exceptie la “Vocea Romaniei”, facind decizia antrenorului si mai greu de luat.

Au generat aprecieri din partea celor patru antrenori: “E bine ca sintem in situatia asta, la noi, in Romania, ca avem de ales intre niste oameni atit de talentati”, au fost de parere Smiley, Loredana, Horia Brenciu si Marius Moga. In cele din urma, antrenorul Smiley a decis sa mearga mai departe cu Anthony Icuagu, nigerianul cu suflet de roman pentru care Romania e adevarata lui casa, prieten bun cu contracandidatul sau, Marcel Lovin. Intr-un moment de fair-play, Marcel Lovin a declarat la iesirea din concurs ca este fericit ca Anthony Icuagu va merge mai departe, asta insemnind ca o parte din sufletul lui va ramine totusi in concurs.

FOTO: vocearomaniei.protv.ro

Pavel Bartos a venit pregatit cu o cutie mare de servetele, dar de aceasta data Horia Brenciu si-a stapinit lacrimile, chiar daca a avut de ales intre doua momente emotionante la cintecul decisiv. Cea care s-a clasat pe primul loc in topul preferintelor publicului, fiind trimisa de acesta direct in etapa urmatoare a fost tinara de numai 16 ani, Iuliana Puschila. Concurentul salvat de antrenor de la Cintecul decisiv a fost Daniel Max Dragomir, care merge mai departe alaturi de Iuliana.

Un moment special a fost oferit aseara de Robert Patai, concurentul care traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Cristina Vasiu, si ea fosta concurenta la “Vocea Romaniei”, pe care a cunoscut-o chiar aici, la emisiune. Robert Patai a pierdut duelul muzical cu Irina Tanase, ea fiind alegerea lui Horia Brenciu pentru etapa urmatoare.

Urmatoarea editie a emisiunii “Vocea Romaniei” va avea loc vineri, 9 decembrie, la ProTv, de la ora 20.15.

 

Citeste totul aici

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.