“Uite cine gateste!” cu Horia Virlan, la Prima TV

Din 25 februarie, criticul vedetelor la cratita trece la fapte. Maestrul bucatar Horia Virlan nu mai este observator, ci pune umarul la treaba, la “Uite cine gateste!”, o noua emisiune culinara condimentata cu VIP-uri, mondenitati si umor. Horia li se va alatura vedetelor pentru a le oferi indicatii, cu acelasi haz si simt critic.

Intr-un nou format, patru vedete vor trebui sa gateasca. Si nu oricum, ci in conditii de …catering! Alegerea meniului zilei, achzitionarea ingredientelor, pregatirea mancarii si livrarea unui anumit numar de comenzi, respectand ora stabilita de client, nu au fost nicicand mai dificile si mai amuzante.

Dintre cele patru vedete, Horia desemneaza un bucatar-sef, care va trebui sa conduca ostilitatile in bucatarie, hotarand care este meniul si impartind sarcinile pentru celelalte trei vedete.

Dupa ce mancarea a fost livrata, bucatarul-sef se intoarce in bucatarie, unde Horia, impreuna cu clientii, vor acorda note pentru activitatea prestata pe parcursul maratonului culinar. La finalul saptamanii, bucatarul-sef cu cel mai mare punctaj va fi declarat castigator.

Daca aceasta cursa contra-cronometru va fi sau nu o misiune imposibila veti vedea din 25 februarie, la “Uite cine gateste!”, de joi pana duminica, de la ora 19:30, la Prima Tv.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.