“Mondenii” si-au amanat filmarile din cauza uraganului Irene

• Alexandru Bogdan, captiv in SUA

Filmarile pentru emisiunea “Mondenii” au fost amanate, paradoxal, din cauza uraganului Irene, pentru ca unul dintre actori a ramas captiv in SUA. Visul american s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru Alexandru Bogdan, mezinul echipei “mondene” de la Prima TV. Totul a plecat de la un flyer, primit pe strada, prin care o agentie de work and travel invita tinerii sa calatoreasca si sa munceasca in America, pe perioada verii.

Impreuna cu inca trei prieteni, Alex a plecat in SUA, unde a avut parte de o multime de experiente neplacute, de la cazare, pana la locul de munca si salariu.

In cele din urma experienta tanarului actor a fost facuta cunoscuta printr-un spectacol de teatru.

S-a dus repede vorba despre noi, romanii care urmau sa joace intr-un spectacol despre experienta lor. Mai multi oameni de arta din oras au sarit sa ne ajute cu echipament de sonorizare, lumini, sau pur si simplu sa fie prezenti la repetitii. Cei de la New York Times au luat legatura cu noi.

Julia Preston, distinsa cu premiul Pulitzer, ne-a sunat, am vorbit si a trimis un fotograf sa ne faca poze in apartamentul nostru, la repetitii. Am avut doua spectacole pe 26 august, care au fost un succes. A doua zi eu trebuia sa plec la Bucuresti. Abia asteptam, ma gandeam cum pun eu piciorul pe pamant romanesc. Insa aveam sa aflu ca uraganul Irene mi-a anulat zborul. Sper sa ajung curand in tara!”, povesteste Alex Bogdan, care spera sa ajunga acasa in acest weekend.

Intreaga echipa a emisiunii “Mondenii” il asteapta pentru a putea incepe filmarile pentru noul sezon al show-ului, care urmeaza sa inceapa la Prima TV din 12 septembrie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.