“Evenimentele zilei” şi “2+1” îşi modifică orele de difuzare. “Capital TV” şi “Zece Plus”, noutăţi în grila B1

Sărbătorile de iarnă vin cu o înnoirea a grilei B1. De marţi, emisiunea “Evenimentele zilei” îşi extinde timpul de emisie la cinci ore, toate în direct. Schimbarea vine în urma faptului că “6! Vine presa” a avut ultima ediţie luni, 6 decembrie. “Evenimentele zilei”, emisiune de analiză şi dezbatere, va fi moderată, în prima parte (15.00 – 18.00) de Horia Ghibuţiu, iar în cea de-a doua (18.00 – 20.00) de Alina Stancu.

În locul emisiunii “Naşul”, de la ora 21.00, va intra, în direct, talk show-ul “2+1”, realizat de Ioana Lupea şi Mircea Marian. Timp de două ore, cei doi vor acoperi subiecte din zona politicului, socialului şi economicului, alături de personalităţi publice, dar şi de experţi cu mai puţină notorietate.

Tot din această săptămână, B1 are două producţii noi în grila de programe: “Zece Plus” şi “Capital TV”.

În fiecare sâmbătă, între orele 22.00 şi 00.00, Cristian Gava va modera, la “Zece Plus”, discuţii elevate pe teme culturale, socio-politice sau istorice, pe care le va avea în compania unor personalităţi de marcă.

“Capital TV”, transmisă în fiecare duminică, în intervalul 21.00 – 22.00 şi prezentată de Răzvan Orăşanu, va fi o emisiune economică dinamică, cu rubrici deosebit de interesante, care va trata subiectele într-un mod foarte accesibil.

One thought on ““Evenimentele zilei” şi “2+1” îşi modifică orele de difuzare. “Capital TV” şi “Zece Plus”, noutăţi în grila B1

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.