VOCEA ROMANIEI. Smiley: “E prima oara cind cistig ceva!”

Dupa o seara  in care cei patru finalisti au facut un adevarat spectacol la “Vocea Romaniei”, incercind sa impresioneze si sa demonstreze ca isi merita locul in finala, cel care a fost desemnat “Vocea Romaniei”, obtinind cele mai multe voturi din partea publicului, a fost Stefan Stan.
El este “Vocea Romaniei” si, pe linga premiul in valoare de 100.000 de euro, Universal Romania ii va facilita aparitia primului sau album. La doar citeva minute dupa terminarea show-ului, Stefan Stan parea sa nu realizeze ca el este marele castigator.

A fost decizia publicului caruia vreau sa-i multumesc din suflet pentru toata sustinerea lui”. Stefan Stan i-a multumit si antrenorului sau, Smiley, care l-a condus pina in finala si a facut ca vocea sa sa devina “Vocea Romaniei”. “La auditiile pe nevazute, Smiley mi-a zis ca, daca voi veni in echipa lui, va face din mine Stefan cel Mare. Mi-a placut foarte mult ce mi-a zis si am avut mare incredere in el. Ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine si faptul ca am ajuns aici i-l datorez lui. Chiar daca am cistigat trofeul “Vocea Romaniei”, eu voi ramine acelasi Stefan mic, acelasi om si acelasi prieten care am fost si pina acum” a spus Stefan Stan, cu modestie.

In ceea ce-l priveste pe antrenorul Smiley, acesta se declara foarte fericit ca publicul l-a ales pe concurentul sau “Vocea Romaniei”. “E prima oara cind cistig ceva!” – a spus Smiley emotionat. N-am mai cistigat nici o competitie pina acum. Sper ca Stefan sa ajunga acolo unde ii e locul in muzica romaneasca, pentru ca este un om extrem de talentat si are un timbru absolut special.”

Tara a stat cu ochii pe Pro Tv, astfel ca in minutul de maxima audienta de la 22.56 peste doua milioane de telespectatori erau cu ochii pe “Vocea Romaniei”. La nivelul publicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, audienta medie inregistrata de ProTv a fost de 9,1 puncte de rating si 24,9% cota de piata, in timp ce Antena 1 obtinea aproape jumatate din ratingul ProTv, 5,4 puncte de rating si 14,9% cota de piata. “Vocea Romaniei” a fost lider si pe intreg publicul din mediul urban, cind a inregistrat 8,5 puncte de rating si 20,4% cota de piata, in timp ce Antena 1 inregistra 6,4 puncte de rating si 15,5% cota de piata.

Spectacol au facut si Dragos Chircu, Cristian Sanda si Iuliana Puschila. Au cintat singuri, in duet cu antrenorii lor, dar si impreuna cu alte voci remarcabile ale muzicii romanesti. Cristian Sanda a facut duet cu Felicia Filip, Dragos Chircu a cintat impreuna cu Pepe dezvaluindu-si si latura pasionala a personalitatii sale, iar Iuliana Puschila a cintat “Ca la 16 ani” alaturi de Voltaj.

 

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.