Virgil Iantu va prezinta “Mobilul” la Prima TV


Undeva, in oras, un telefon suna. Ce faci, raspunzi? Daca da, ai parte de aventura vietii tale, dar si sansa de a castiga 10.000 de lei.

Din octombrie, Prima TV va propune un reality-show – concurs, un succes mondial in materie de entertainment.

Cu un singur apel telefonic, “Mobilul” va schimba viata participantilor, pe care ii va desprinde din cotidian si ii va arunca in valtoarea unui concurs contra cronometru, intr-un alt univers.

Doua telefoane mobile sunt amplasate in locatii diferite, urmand ca ambele sa sune aproximativ in acelasi timp. Oricine poate raspunde. Cei care o vor face vor auzi o voce care ii anunta ca pot castiga 10.000 de lei.

Din momentul in care raspund la telefon, concurentii au la dispozitie 5 secunde pentru a decide daca intra sau nu in joc. Daca accepta provocarea, competitia incepe imediat.

In fiecare saptamana, doi concurenti trebuie sa coopereze pentru a indeplini cinci misiuni care ii vor duce in final spre servieta cu cei 10.000 de lei. Ei se vor putea folosi de indiciile oferite de Virgil Iantu, cel care va dirija competitia. Acesta va tine legatura cu concuretii doar prin intermediul telefonului mobil, prin care le va comunica sarcinile, dar si ponturile pentru a ajunge la bani.

Concurentii vor incerca sa treaca peste toate obstacolele concursului pentru a ajunge la marele premiu, dar la proba finala vor concura unul impotriva celuilalt.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.