Telespectatorii, antrenori la “Vocea Romaniei”

In cea de-a doua editie a show-ului “Vocea Romaniei” – difuzat de ProTV in fiecare marti de la ora 20.30 – telespectatorii devin pentru un moment antrenori.

Aflati in fata micilor ecrane, acestia vor urmari “auditiile pe nevazute” si vor trebui sa judece talentul celui aflat pe scena fara a-l vedea, la fel cum se intampla in cazul Loredanei, a lui Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu. Unul dintre concurentii care va performa marti seara va fi prezentat intr-o lumina semi-obscura, astfel incat pana la finalul actului sau telespectatorii nu ii vor putea vedea fata, ci doar il vor auzi cantand, la fel cum se intampla si in cazul antrenorilor.

Cea de-a doua editie a “auditiilor pe nevazute” aduce inca o noutate. Pe scena de la “Vocea Romaniei” va urca marti seara si un cuplu de indragostiti. Acestia participa separat, fiecare dintre ei incercand sa intoarca macar un scaun al antrenorilor. Ramane de vazut daca vor si reusi sa faca asta.

La “Vocea Romaniei” vine marti seara si Ionel Istrati, tanarul basarabean care a cucerit Republica Moldova cu hit-urile sale. Acesta vine la show-ul de la ProTV pregatit sa-i dea gata pe cei patru antrenori si sa intoarca cat mai multe scaune.

Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu au inceput lupta pentru concurenti. Dupa prima editie, au fost selectati 10 concurenti care vor ajunge in etapa urmatoare, aceea a Confruntarilor. La finalul celor 5 editii de auditii pe nevazute, fiecare dintre cei patru antrenori va avea in echipa sa 12 concurenti.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.