Stela Popescu si Anisoara Behroz concureaza in finala “Academiei lui Horia”

Stela Popescu si Anisoara Behroz au avut o sarcina dificila, fiind intr-o competitie acerba cu celelalte echipe. Lupta a fost stransa, dar dorinta de a castiga a Anisoarei a fost mai mare si asa au ajuns in finala!”, a spus maestrul Virlan dupa editia de ieri seara.

Competitorii au fost si ei la inaltime, Horia declarandu-se multumit de performantele participantilor in aceasta etapa a concursului. “Maria Carneci si Bogdan Lazaroiu au fost atenti, au gatit corect, dar modul de prezentare si cateva amanunte i-au departat de celelalte doua echipe. Au invatat destule si in viitor vor fi mai performanti in bucatariile lor. Jean de la Craiova si Mihaela Melinte au fost la inaltime si in semifinala, dar graba Mihaelei de a termina prima preparatul de la duel a facut sa greseasca si, implicit, sa le permita celorlati sa ajunga in finala. Am fost incantat atat de determinarea lui Jean, cat si de talentul Mihaelei”, spune Horia.

Pe 15 decembrie, la “Academia lui Horia” vor concura echipele Cornelia Rednic—Ioan Morar, Cove- Corina Calinescu, Emil Mitrache – Carmen Nita. O noua editie – joi, de la ora 20.30, la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.