Silvia Dumitrescu, Andra şi poliţistul criminalist implicat în cazul Runceanu, primii invitaţi la ”Happy Hour Special”


Criminalul Mihaelei Runceanu acceptă să vorbească în exclusivitate pentru “Happy Hour”. După 20 de ani de la crima care a cutremurat Bucureştiul, Daniel Cosmin Ştefănescu, condamnat la închisoare pentru uciderea cunoscutei artiste, acordă primul său interviu reporterilor emisiunii de la Pro Tv.

Într-o serie de ediţii speciale inaugurate miercuri, 30 septembrie, “Happy Hour Special” readuce în prim plan povestea Mihaelei Runceanu.

Miercuri, în platoul “Happy Hour” va sosi Silvia Dumitrescu, una dintre elevele Mihaelei Runceanu, care îi va povesti lui Măruţă cum era artista ca profesor, om şi artist. În aceeaşi ediţie, pe Happylica se va aşeza şi Costică Ionescu, poliţistul criminalist care la vremea aceea lucra la secţia Omoruri a sectorului 4 şi care a fost prima persoană care a înaintat ipoteza că ucigaşul Mihaelei Runceanu este bărbat.

Acum pensionar, fostul poliţist îşi va aminti detalii despre acest caz care a cutremurat Capitala. Şi tot miercuri seară, Andra va interpreta una dintre cele mai cunoscute şi mai îndrăgite piese ale Mihaelei Runceanu, “De-ar fi sa vii”.

Telespectatorii lui Măruţă vor vedea miercuri seară de la 17.45, dar şi în ediţiile viitoare, cum arată acum Daniel Cosmin Ştefănescu, la 41 de ani, unde trăieşte şi unde munceşte, vor afla ce are el de spus după 20 de ani de la teribila moarte a Mihaelei, dar şi detalii despre cum s-au cunoscut cei doi şi cât de apropiaţi au fost. Bărbatul a stat 17 ani în închisoare, iar acum răspunde unor întrebări rămase în urma crimei din noiembrie 1989.

În seria acestor ediţii speciale, pe Happylica vor poposi oameni care au cunoscut-o pe Mihaela Runceanu, prieteni şi colaboratori, iar cele mai cunoscute piese ale sale vor fi auzite încă o dată la “Happy Hour Special”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.