Nico, Dan Helciug şi Marcel Pavel fac spectacol la „O dată-n viaţă”

Vineri, de la ora 21.00, la TVR1, Iuliana Tudor îi invita pe telespectatori sa fie alături de cântăreţii Nico, Dan Helciug si Marcel Pavel într-o seară cu cîntece tradiţionale româneşti, port popular si dansuri autentice. Fiecare dintre cele trei vedete va lupta pentru a aduce in atenţia publicului câte un caz social, care are nevoie de susţinere din partea românilor.

NICO: „Ca să câştig, nu mă dau în lături de la nimic”

Nico este încrezătoare în ceea ce priveşte apariţia ei la „O dată-n viaţă”: „Abia aştept să retrăiesc emoţia acestei emisiuni. Este un sentiment unic, nu degeaba acest program tv se numeşte astfel. Ca să câştig nu mă dau în lături de la nimic. De repertoriu nu mă tem, pentru că eu cânt de la romanţe la folclor. Cred în componenta socială a acestui program şi ştiu că menirea mea, ca artist, este de a ajuta. Iar vineri seara am ocazia să fac acest lucru”.

DAN HELCIUG: „Vineri seara am de gând să fac spectacol”

Dan Helciug nu se abate de la principiul care l-a consacrat pe piaţa muzicală din România. Aşadar, conform ideii că „ori ba bal, ori la spital / noaptea asta vreau scandal”, Helciug crede că participarea sa la emisiunea „O dată-n viaţă” va fi un spectacol desăvârşit. „Am acceptat din nou invitaţia Iulianei Tudor, pentru că îmi place programul şi pentru că este o ocazie de a ajuta cazurile prezentate în emisiune. Cel mai recent album al meu a fost lansat tocmai în acest scop, acela de a ajuta. Atunci, am decis ca suma adunată să meagă spre copiii bolnavi de inimă. Acum am încredere că echipa emisiunii va ajuta la salvarea unei vieţi”. Cât despre relaţia cu telespectatorii, Dan Helciug le transmite: „Să vă uitaţi la mine. Vineri seara am de gând să fac spectacol!”

MARCEL PAVEL: „Pentru mine, emisiunea este o provocare”

Pentru Marcel Pavel, emisunea „O dată-n viaţă” este extrem de emoţionantă: „Anul acesta se împlinesc 100 de ani de la naşterea Mariei Lătăreţu. Echipa emisiunii mi-a încredinţat o doină absolut specială. Pentru mine este o provocare această interpretare, pentru că este foarte dificil să abordezi stilul gorjenesc. Recunosc că mi-a cam dat bătăi de cap. De asemenea, mă onorează şi faptul că o să cânt în duet cu Maria Ciobanu o piesă pe care dumneaei o interpreta alături de regretatul Ion Dolănescu. Mă emoţionează şi gândul că mă va acompania una dintre cele mai bune orchestre – Lăutarii, condusă de Nicolae Botgros. În schimb, în cazul meu, jocul popular este o problemă. Asta e, nu sunt un bun dansator, dar ansamblul Doina Gorjului mă va ajuta la proba de dans.

IULIANA TUDOR: „Se anunţă o ediţie valoroasă”

Despre ediţia din 21 octombrie, Iuliana Tudor crede că „va fi o altă ediţie-eveniment. Toate cele trei vedete invitate să experimenteze universul folclorului alături de echipa de la «O dată-n viaţă» sunt muzicieni profesionişti, aşa că mă aştept ca valoarea artistică a programului să fie maximă. Se anunţă o ediţie valoroasă! Sper sa transpară sensibilitatea lui Nico, seriozitatea lui Marcel Pavel şi cheful de viaţă pe care-l are Dan Helciug”.

Interpreţii care vor acompania vedetele invitate vineri sunt Maria Ciobanu, Laura Lavric şi Maria Butaciu. Li se adaugă Orchestra Lăutarii condusă de Nicolae Botgros şi personajele Floarea şi Gheorghe – actorii Maria Buză şi Marius Rizea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.