Monica Anghel, vampirul Draculina la “Serviciul Roman de Comedie”

• Toni Grecu si ai sai agenti se pregatesc intens pentru un nou sezon al “Serviciului Roman de Comedie”, care va debuta la Pro Tv din 9 octombrie de la 20.15.

Pentru inceput, agentii din Casa PROporului si-au facut de cap cu costume si machiaje neobisnuite la filmarea promo-ului pentru noul sezon de comedie de la Pro Tv. ”Ideea de la care am pornit este ca rasul este universal, este pentru toata lumea”, spune Toni Grecu. Fie ca e vorba de asistente sexy, muncitori, vampiri, gospodine sau puscariasi, toti se uita la televizor si rad. ”Asta este ceea ce incercam noi sa oferim telesepctatorilor la SRC: multe glume spumoase, sub noua deviza a sezonului – De ras pentru toata tara!”, a mai spus Toni Grecu.

Monica Anghel a fost de departe cea mai spectaculoasa aparitie pe platoul de filmare, atunci cand s-a prezentat drept Draculina, un vampir cu umor: pelerina neagra, mult machiaj si o coafura pe masura.

Eu sunt foarte indrazneata si imi plac foarte mult machiajele speciale, fiecare machiaj pe care l-am incercat, indiferent in ce personaj m-a transformat, se ”aseaza” intr-un fel pe mine. Parca ma transform imediat si niciodata nu mi s-a intamplat sa nu-mi placa o astfel de deghizare completa”, povesteste Monica.

Andreea Doinea si Alexandra Timofte si-au luat in serios rolurile de aistente sexy care isi neglijeaza pacientii, in vreme ce Cosmin Natanticu, Ducu Hancu, Catalin Neamtu si 1Q Sapro au devenit muncitori la canale care, dupa bunul mers romanesc, uita sa-si indeplineasca sarcinile. Jojo, Lia Sinchevici si Andreea Doinea formeaza cuplul blondelor care nu inteleg nimic, iar Claudiu Maier si Catalin Neamtu au simtit pe pielea lor cum e sa te uiti la televizor de dupa… gratii.

”Serviciul Roman de Comdie” revine la Pro Tv din 9 octombrie, de la 20.15, cu o distributie improspatata, cu rubrici noi si deviza ”De ras pentru toata tara!”. Pana atunci, fanii emisiunii pot intra pe pagina oficiala de facebook  SRC – facebook.com/Serviciul.Roman.de.Comedie – pentru ultimele noutati legate de echipa de agenti a lui Toni Grecu, dar si pe site-ul emisiunii, src.protv.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.