Mistretzu’, Pustiu’ si Alex Vasilache doneaza lucruri dragi pentru olimpicii romani

Marti, 6 decembrie, Mistretzu’, Pustiu’ si Alex Vasilache (de la trupa Jukebox) intra in rolul lui Mos Nicolae, insa nu pun darurile in ghetute, ci pe www.okazii.ro/carcotasii, pentru a fi licitate. Cei trei isi doneaza lucrurile dragi, pentru a-i ajuta pe olimpicii de la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu.

Pasionat de arta fotografica, Octavian Pascut alias Mistretzu’ de la “Cronica Carcotasilor” scoate la licitatie un aparat foto, dotat cu blitz si obiectiv de 200 de milimetri. Aceste obiecte au o insemnatate aparte pentru Carcotas.

Le-am cumparat in primul an de facultate, in speranta ca ma voi apuca de fotografie. N-am reusit sa fac acest lucru, pentru ca pana la urma am ajuns regizor. Cu acest aparat foto am realizat pozele de la nunta mea. Cel sau cea care il va achizitiona nu trebuie decat sa-i cumpere film foto si sa se apuce de pozat”, spune Tavi.

Despre Marian Stanciu alias Pustiu’ toata lumea stie ca este un om bun ca painea calda, gata oricand sa-si dea si haina de pe el pentru un prieten la ananghie sau… pentru cine liciteaza mai mult.
Pustiu’ a donat o ie lunga, brodata, veche de 70 de ani si primita in dar de la bunica sa. Pe langa valoarea istorica, etnografica si sentimentala, aceasta piesa vestimentara e de nepretuit si datorita faptului ca a fost purtata in zeci de scenete si este sinonima cu celebra expresie “Of, of, mai, mai!”.

Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, are o voce de aur, pe care nu o poate scoate la licitatie, insa microfonul care-i pune vocea in valoare, da.
Am ales sa donez acest microfon, pentru ca este un obiect care are si valoare materiala. Il am din 2005 si este in perfecta stare de functionare. A fost primul meu microfon personal, pe care l-am folosit la nenumarate concerte. Cu el am cantat cand am inceput colaborarea la emisiunea “Cronica Carcotasilor”. Dorinta de a-i ajuta pe copiii de la Colegiului National de Informatica Tudor Vianu este singurul motiv pentru care am decis sa ma despart de el”, marturiseste Alex.

Puteti licita pentru aparatul foto al lui Mistretu’, microfonul lui Alex sau camasa populara a lui Pustiu’ pe www.okazii.ro/carcotasii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.