Mihai Gainusa si Dezbracatu’ si-au scos obiectele personale la licitatie

Pe 16 noiembrie, “Cronica Carcotasilor” si Prima TV au dat startul unei noi campanii in sprijinul olimpicilor de la Colegiului National de Informatica Tudor Vianu din Bucuresti.

Carcotasii de la Prima TV vin in intampinarea nevoilor acestor elevi eminenti si vor dona obiecte personale, care vor fi licitate pe site-ul www.okazii.ro. Cu banii obtinuti astfel vor achizitiona carti din bibliotecile internationale, care sa-i ajute pe acestia la imbunatatirea conditiilor de studiu si reducerea diferentei intre pregatirea lor si a elevilor din strainatate.
Incepand de miercuri, 23 noiembrie, in fiecare saptamana, Carcotasii de la Prima TV vor scoate la licitatie obiecte dragi lor, care-i reprezinta. Licitatia este deschisa de Mihai Gainusa si Codrut Keghes alias Dezbracatu’.
Pentru aceasta campanie, Gainusa a donat o caricatura realizata la Paris, in anul de 1997.

Increderea si suportul tuturor ii vor ajuta sa performeze in continuare si sa tina pasul cu olimpicii straini. Pentru asta au nevoie de sprijinul nostru”, spune Mihai Gainusa.

Colegul Dezbracatu’ nu se lasa nici el mai prejos si a adus costumul dungat, pe care l-a purtat timp de patru ani, in care a filmat opt sezoane de “Cronica Carcotasilor” :

Sunt deschis oricarei campanii care aduce un lucru bun in viata unuia sau mai multor copii. Costumul are o valoare sentimentala foarte mare pentru mine. Botezatu mi l-a dat sub forma de imprumut, dar mi-a placut atat de mult, incat am scurtat pantalonii in asa fel sa nu-i mai poata purta si mi-a zis ca pot sa pastrez costumul”.
Banii obtinuti in urma licitatiilor vor ajunge intr-un fond destinat lotului olimpic de la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu. Castigatori ai mai multor concursuri internationale la matematica, fizica si chimie, olimpicii au nevoie stringenta de carti de specialitate, care se gasesc doar in bibliotecile internationale.
Oricine doreste aceste obiecte donate de vedetele Prima TV poate licita pe www.okazii.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.