Maruta incheie anul la Pro Tv cu farse marca “Happy Hour”

De miercuri, 21 decembrie ,“Happy Hour” aduce telespectatorilor un regal de voie buna. Timp de trei zile, de la 17.45, in trei editii inregistrate, Maruta va rememora cele mai tari farse pe care le-a pus la cale de-a lungul sezonului pentru vedetele autohtone.

Miercuri, “Happy Hour” prezinta doua dintre farsele memorabile: Petrica Matu Stoian si Jean de la Craiova au fost protagonisti si au aratat ca, daca sunt calcati pe coada, stiu sa zgarie rau. Joi, 22 decembrie, “Happy Hour” isi aminteste cum se ziua ei Laura Lavric a primit in dar un hot, iar Corneliu Vadim Tudor s-a pricopsit cu o amanta cu copil cu tot. In aceeasi editie, Maruta o readuce in prim-plan si pe Mihaela Borcea, a carei clinica de infrumusetare a fost rasturnata cu susul in sus de pirandele nemultumite de tratamentul pe baza de “haur”.

Saptamana se incheie la “Happy Hour” vineri, 23 decembrie, cu regina farselor marutiene, Ionela Prodan. Cea pentru care Catalin Maruta a spus pentru prima oara “la multi ani marca Happy Hour”, dand astfel nastere unei traditii… de temut pentru vedete, va fi iar prezenta la Pro Tv cu doua dintre cele mai tari scenarii. Telespectatorii vor vedea cum vila Prodan a devenit muzeu si a fost invadata de turisti chinezi, apoi cum Ionela Prodan s-a trezit cu gardul vopsit tricolor chiar de 1 Decembrie.

Acestea nu sunt insa ultimele intalniri cu gasca lui Maruta pe anul acesta, pentru ca ”Happy Hour” revine la Pro Tv cu o editie speciala chiar in ziua de Craciun, de la 17.45, cand romanii vor face cunostinta cu aventurile lui Mos Maruta. Acesta va colinda din Romania pana in Norvegia, pana la doamna Bamboi, care petrece Sarbatorile alaturi de copiii ei. Tot atunci, Mos Maruta va primi si el un cadou neasteptat: s-a trezit cu gardul de la casa vopsit in trei culori chiar de catre Ionela Prodan!

One thought on “Maruta incheie anul la Pro Tv cu farse marca “Happy Hour”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.