Marian Dristor predă „versologia” trupei Animal X la Distractis Show

• Sâmbătă, 28 aprilie, de la 20.25, la TVR 1

Animal X învaţă să facă versuri de la familia „genială” Marian şi Dorina Dristor. Două echipe ajunse în finală, dar şi câţiva suporteri români se bat pentru Cupa Europa League. Beţivii vor plăti la spital, iar în satul Buneşti, primarul a inventat primul Big Brother sătesc de la noi…

Sunt câteva dintre momentele pregătite la Distractis Show de sâmbătă, 28 aprilie. Telespectatorii TVR 1 vor râde din nou pe săturate, urmărind show-ul de la ora 20.25.

La Muzeul Ţăranului Microbist Român este prezentată Cupa Europe League, pentru care se vor bate, pe 9 mai, atât cele două echipe ajunse în finală, cât şi câţiva suporteri români. Cine va reuşi să se pozeze în faţa Cupei, un grup de suporteri înrăiţi sau o băbuţă care a confundat Muzeul cu biserica şi doreşte să se închine la Cupă ca la sfintele moaşte?

Tot sâmbătă, la „De ce râd chitarele”, este rândul celor de la Animal X să înveţe să facă versuri de la familia „genială” Marian şi Dorina Dristor. Chiar Şerban (Hienă de la Animal X) a declarat: „N-am crezut că sunteţi atât de geniali”. În final, invitaţii au lansat ultimul lor hit: „Doar tu şi eu”.

În satul Buneşti, primarul a inventat primul Big Brother sătesc de la noi din ţară: 20 de camere video montate în locurile cheie din sat. E atât de bun sistemul, încât sătenii, ca să nu fie recunoscuţi, beau la cârciumă doar cu cagula pe cap. Şi cum se apropie campania electorală de la alegerile locale, domnul primar doreşte să utilizeze sistemul de camere pentru a-şi spiona contracandidaţii. Numai că filmarea de acasă nu se potriveşte cu cea de la Primărie şi deloc cu cea din târg.

La interviul emisiunii „Garantat 0%”, grupul Distractis are o temă şi veselă, şi tristă. Veselă, pentru că e vorba despre băutură, şi tristă, pentru că la Parlament a fost depus un proiect de lege care prevede ca persoanele care se prezintă la spital, cu probleme din cauza consumului de alcool, să plătească o parte din costul tratamentului sau să efectueze ore de muncă în folosul comunităţii. Cei doi invitaţi: un brav băutor, specialist în propria concentraţie alcoolică şi un doctor în sănătate şi alimentaţie publică, manager al spitalului Cireşica, vor încerca să descurce iţele acestui proiect de lege controversat. Controversat, mai ales că legea nu se referă şi la cei care au „beţia“ puterii.

Rubrica „Părerea mea” îl aduce în faţa telespectatorilor pe reputatul spion Ioan Mihai Pacepa, dar nu în studioul Distractis, ci la proaspătul multi-înjumătăţit de licenţă, Dan Diaconescu. Dezvăluirile senzaţionale vor fi făcute de maestrul securist, dibaci iscodit de temutul om de televiziune şi „viitor preşedinte al tuturor românilor de la el din studio”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.