Luca Valentin, finalistul de la “Romanii au talent”, si-a deschis bar in care prepara gheata cu apa de izvor

Impreuna cu colegii sai de la Exquisite -Bar Solutions, Luca Valentin, barmanul care a jonglat cu sticlele la “Romanii au talent”, a reusit sa-si deschida un bar in capitala. Flair Angel este un loc aparte, cu multe povesti.

“Numele barului este un tribut adus unui fost coleg care din pacate nu mai este printre noi. Am incercat sa cream un loc special, altfel. Flair Angel este, de exemplu, singurul bar din Romania si unul din putinele din Europa de Est care foloseste gheata provenita din apa de izvor. In fiecare zi pregatim gheata, manual, pentru ca nu folosim masina de gheata. Meniul barului este tip revista si este de fapt o poveste despre fiecare cocktail. Cei care ne trec pragul afla astfel care este istoria bauturii pe care o consuma, iar meniul il pot lua apoi acasa, pentru ca el contine si cateva retete de bauturi pe care le pot prepara chiar ei”, a povestit Valentin. “Pe pereti se afla pictate cinci maimute, iar daca ajungeti la noi o sa aflati povestea fiecareia dintre ele”.

La deschiderea barului, Valentin si-a servit invitatii cu cocktailuri speciale si fiecare bautura a fost insotita desigur si de o poveste. A preparat pentru ei punch, primul cocktail din lume, sau bellini, o combinatie de suc natural de piersici si sampanie. Seara s-a incheiat cu o demonstratie de flair, cu sticle in flacari si multa distractie.
Valentin a avut alaturi o multime de prieteni. Printre acestia s-au aflat Pavel Bartos si Andi Moisescu, care au devenit fanii lui Valentin dupa ce l-au jurizat in show-ul de la ProTV, dar si Marian Vasilescu si Adrian Tutu, doi dintre colegii lui de la “Romanii au talent”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.