Leonard Doroftei va parasi pensiunea de la “Serviti, va rog!” inainte de votare

Vineri si sambata, de la 20.30, la Pro Tv, campionul Doroftei, Daniel Iordachioaie, Oana Bercaru si Maria Carneci vor munci pe rupte pentru a multumi clientii pensiunii si a indeplini sarcinile dificile si uneori haioase trasate de Nea Marin.

Leonard Doroftei va fi suprins cat de multe sunt de facut intr-o gospodarie si cat de grea este de fapt viata la tara. Mirosul de la animale ii va da de furca marelui campion, care va avea nevoie de ajutor pentru a reusi sa curete, sa mulga si sa ingrijeasca animalele din batatura. Noroc cu copiii clientilor, alaturi de care Doroftei se va distra ca in copilarie, se va plimba cu caruta si cu magarusul si pentru care va inventa tot felul de jocuri nastrusnice.

La bucatarie, Doroftei va fi campion, pentru ca va gati o ciorba de pui si o mamaliguta cu branza care ar imblanzi si pe cel mai aprig luptator din lume. Durerile de spate si oboseala se pare ca-i vor veni de hac campionului la box, care va parasi pensiunea inainte de a se realiza votarea in urma careia clientii aleg “gazda saptamanii”.

Maria Carneci va rasfata si ea papilele gustative ale clientilor cu bucate dintre cele mai bine alese. Pe langa pilaful sarbesc cu muschi impanat de porc, Maria Carneci va face furori printre clienti cu niste gogosi delicioase. Nu va exista treaba in gospodarie pe care sa nu o asezoneze cu un limbaj colorat in stilu-i caracteristic. Nimeni nu va putea sa se plictiseasca sau sa ramana serios in preajma ei, mai ales ca toate treburile gospodariei vor fi mai interesante de urmarit si cu fundal sonor pestrit.

Oana Bercaru va fi si ea o bucatareasa talentata si o gazda extrem de harnica, insa de furca ii vor veni pasarile din ograda, dupa care va trebui sa curete. Satula de atata gainat, Oana va protesta la Nea Marin, insa fara prea mult succes. Tot de gaini va avea parte cand clientii ii vor cere in cor sa le pregateasca o ciorba de gaina…din curte, pe care chiar ea va fi nevoita sa o duca la taiere, apoi sa o jumuleasca si sa o gateasca.

Si ca sa puna capac pasiunii Oanei pentru inaripate, Nea Marin le da sarcina ei si Mariei Carneci sa faca doua perne din fulgi, la care vor coase si se vor chinui indelung, doar-doar vor arata ca cele din magazin. Relatia de iubire pe care o are cu un iranian ii a oferi un avantaj Oanei, care va gati mancaruri iraniene invatate de la el.

Daniel Iordachioaie va fi spirt la toate treburile pensiunii. Va gati, va face curat, va ingriji animalele, va face tot ce-i spune Nea Marin, numai cu oile va avea ceva neintelegeri, fiind nevoit sa le alerge prin toata ograda pana va reusi sa le bage in sura. In rest, clientii nostri – stapanii nostri, aceasta va fi deviza artistului pentru care viata la tara nu va ridica probleme mai mari decat piciorul oii, adica mai mari decat le-ar putea duce.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.