Iuliana Tudor revine cu „O dată-n viaţă”

Vineri, 2 martie, de la ora 21.00, la TVR 1, Iuliana Tudor revine în casele telespectatorilor cu sezonul 10 al emisiunii „O dată-n viaţă”.

La prima ediţie vor face spectacol Daniel Buzdugan (reprezentând zona Teleormanului) alături de Viorica, Ioniţă şi Taraful din Clejani, Cristian Greţcu (Distractis), reprezentant al Moldovei şi Matilda Pascal Cojocăriţa, iar Cristina Cioran va reprezenta zona Oaşului, avându-i alături pe Cornelia şi Lupu Rednic.
Dansul va fi încins de ansamblul Cindrelul Junii Sibiului, iar „Lăutarii” maestrului Nicolae Botgros sunt mai pregătiţi ca niciodată să abordeze partituri care să-i ţină pe telespectatori în faţa micilor ecrane.

Iuliana Tudor: „Va fi un sezon de nota zece!”

A mai rămas foarte puţin timp până la startul sezonului 10 al emisiunii, iar Iuliana Tudor aşteaptă cu nerăbdare intrarea în direct:

Îmi este dor de atmosfera din platoul de la „O dată-n viaţă”, mai cu seamă că acest sezon este unul cu o însemnătate deosebită, fiind cel cu numărul 10. Aşa că voi încerca, alături de echipa mea, să facem numai emisiuni… de nota zece. Ne-am luat acest motto: Un sezon de nota zece!

One thought on “Iuliana Tudor revine cu „O dată-n viaţă”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.