În acest weekend, Vocea Romȃniei a fost căutată la Cluj-Napoca

Noul sezon Vocea României se anunţă a fi unul incitant, drept dovadă fiind numărul mare de persoane prezente la prima rundă de preselecţii din Cluj-Napoca. Duminică, 24 mai, muzica şi buna dispoziţie au pus stăpânire pe oraș, în timpul audiţiilor pentru un nou sezon Vocea României, difuzat în această toamnă.

Prima oprire a caravanei Vocea României a atras la preselecţiile desfăşurate până târziu în noapte sute de pasionaţi de muzică, atât din Cluj, cât și din orașe precum Baia Mare, Iași, Oradea, Constanța sau Satu Mare.

Repetându-şi piesele, făcând vocalize sau cântând alături de ceilalţi concurenţi, participanţii şi-au aşteptat răbdători rândul, pentru a arăta de ce merită să fie următoarea voce a României.

Vocea Romaniei

Echipa Vocea României s-a întâlnit pe parcursul zilei cu concurenți pentru care muzica e un hobby, fără studii de canto, dar și cu persoane pentru care muzica reprezintă un stil de viață, absolvenți de școli de muzică sau membri ai unor trupe cunoscute în zona din care provin.

Ediția a cincea Vocea României invită participanţii să se înscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, pentru ca apoi să-şi demonstreze aptitudinile muzicale în cadrul caravanei. Următoarea oprire a caravanei Vocea României este pe 31 mai în Iaşi, Hotel Unirea, începând cu ora 10.00.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.