Horia Virlan : “Doua doamne frumoase merg in semifinalele Academiei”

Pana si exigentul Horia a fost cucerit de castigatoarele editiei de joi seara, Stela Popescu si Anisoara Behroz. Cele doua doamne merg in semifinalele “Academiei lui Horia”, saptamana viitoare.

Stela Popescu si Anisoara Behroz au fost incantatoare! Anisoara, o doamna frumoasa si priceputa in bucatarie, dar extrem de emotionata, a facut echipa cu o alta doamna frumoasa, aproape la fel de priceputa in bucatarie, dar deloc emotionata, si anume doamna Teatrului de Revista, Stela Popescu. A fost o incantare sa le urmaresc!”, a spus Horia.

Castigatoarele editiei au avut adversari redutabili, precum Viorica Macovei si Anca Turcasiu, care s-au bucurat de aprecierea maestrului.

Anca Turcasiu si Teodor Luca au fost o echipa echilibrata. Anca a fost atenta la detalii si amatoare de frumos, iar Teodor, mai putin priceput la ornarea preparatelor, dar bun in bucatarie. Din pacate, nu atat de bun cat sa ajunga in semifinale. Viorica Macovei e o alta fata frumoasa cu o voce superba si priceputa la gatit, iar Constantin Mosoia s-a dovedit a fi un domn destoinic. Cu toate acestea, a avut ghinionul sa concureze cu prea multe femei frumoase”, a concluzionat Horia.

Prima semifinala a “Academiei lui Horia” e programata pe 8 decembrie, de la ora 20.30, la Prima TV. Concureaza pentru un loc in marea finala echipele Stela Popescu – Anisoara Behroz, Maria Carneci – Bogdan Lazaroiu si Jean de la Craiova – Mihaela Melinte.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.