Horia Brenciu, in duet cu unul dintre concurenti, la “Vocea Romaniei”

Extrem de volubil si greu de stapinit in scaun, Horia Brenciu nu se va putea abtine si va invada marti seara scena de la “Vocea Romaniei”, unde va cinta in duet cu unul dintre concurenti. Se pare ca antrenorul nu mai are rabdare pina la etapa cind va avea posibilitatea sa cinte alaturi de concurentii alesi in echipa sa.

Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu, antrenorii de la “Vocea Romaniei”, vor asculta marti, incepind cu ora 20.15, alte voci remarcabile, pe care vor dori sa le coopteze in echipa lor. Chiar daca se vor intoarce unul sau toate scaunele, cei patru antrenori vor sta cu urechile larg deschise pentru a fi siguri ca cei mai talentati concurenti ajung in echipa lor.

Pentru asta, vor scoate la iveala tot arsenalul de care sint in stare: vor vorbi mult – vezi cazul lui Horia Brenciu, vor argumenta solid sau vor apela la alte tertipuri surprinzatoare, de fiecare data cind vor simti ca este cazul. La rindul lor, concurentii vor incerca sa-si depaseasca emotiile si sa cinte, astfel incit sa intoarca cel putin un scaun. Unii vor reusi, altii nu. Insa cei care o vor face vor pricinui multe discutii intre antrenori.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.