Fabrica de staruri: „Şi-au rămas doar şapte…”, Lorena a fost eliminată din concurs

Lorena, una dintre candidatele cotate cu cele mai mari şanse să câştige marele premiu la „Fabrica de staruri”, a fost eliminată de public în ediţia de duminică a emisiunii de la TVR 1. Telespectatorii au preferat-o pe Maria, care, cu 51,12% din voturi, a devenit cea de-a şaptea finalistă a show-ului. Până pe 2 iunie, când va avea loc finala Fabrica de staruri, publicul îşi va putea vota favoritul dintre toţi cei şapte concurenţi rămaşi în joc.

Duşul rece face bine”, au fost de părere şi de această dată juraţii, cu toţii fiind de acord că fetele aflate la duel au evoluat mai bine în condiţii de stres decât în ediţia precedentă. Maria a fost apreciată pentru energia şi atitudinea pozitivă pe care a afişat-o interpretând piesa Shakirei „Underneath Your Clothes”, iar Lorenei i s-a prezis o frumoasă carieră în muzică, dacă va reuşi  „să se înţeleagă cu ea însăşi”: „Povestea asta nu e numai cântec. Felul în care stai… la un moment dat te-ai întors spre tine. […] Tu ai o problemă cu tine, ai o nemulţumire faţă de tine însăţi. Când ţi-o rezolvi, atunci şi vocea ta va suna”, au fost vorbele pe care i le-a adresat Andrei Gheorghe.

Telespectatorii TVR 1 au avut ocazia să vadă, în ediţia de duminică, şi imagini de la concertul pe care tinerii l-au susţinut vineri, în faţa publicului dintr-un mall din Chişinău. Pentru prima oară, ei au gustat din statutul de vedetă, semnând autografe şi făcând poze cu fanii.

Invitaţii speciali ai ediţiei de duminică au fost membrii trupei Zdob şi Zdub, care au încins atmosfera cu trei piese pline de energie. Celebra „DJ Vasile” a fost cadoul făcut de Zdob şi Zdub fetelor din „Fabrica de staruri”, ele fiind invitate pe scenă, să cânte alături de formaţia din Moldova.

În ediţia din 27 mai nu s-au făcut nominalizări pentru părăsirea concursului. Rolul celor trei membri ai juriului – Nicu Alifantis, Andrei Gheorghe şi Natalie Toma – este, de acum, doar de a îndruma concurenţii, de a-i sfătui şi de a face aprecieri cu privire la evoluţiile lor. Dintre cei 16 tineri din România şi Republica Moldova selectati initial au rămas în competiţie cei mai talentaţi, rezistenţi şi charismatici şapte concurenţi.

Duminica viitoare, telespectatorii TVR 1 şi Prime TV îl vor alege pe cel care va câştiga cei 50.000 de euro şi un contract muzical cu o importantă casă de discuri. Până atunci, ei pot vota pentru Maria (02), Arpi (03), Irina (04), Alex (05), Andi (09), Vlad (13) sau Doina (14), prin SMS la 1388 (0,99 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange, Vodafone, Zapp).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.