Cel mai nou clip Morandi – “Colors”


Miercuri, 30 septembrie, la ora 12.00, MTV lanseaza in premiera si exclusivitate cel mai nou videoclip semnat Morandi. „Colors” este primul single de pe albumul „Zebra”, ce va fi lansat de Universal Music in perioada urmatoare.

Am filmat in Studiourile MediaPro, pentru ca aici am reusit sa realizam decorurile de care aveam nevoie. Videoclipul va avea foarte multe efecte speciale, o sa fie o explozie de culoare in combinatie cu imagini alb negru”, declara Morandi.

Videoclipul „Colors”, ce va putea fi urmarit in exclusivitate la MTV pana pe data de 6 octombrie, a fost regizat de celebrul fotograf Giuliano Bekor.

Giuliano este un fotograf foarte bine cotat in State. L-am cunoscut acum 3 ani in L.A, iar acum doua luni am avut ocazia sa ne reintalnim in Romania prin intermediul unui prieten. Atunci am stat de vorba despre album, despre conceptul la care ne-am gandit, iar lui i-a placut atat de mult ideea, incat a vrut sa si facem un shooting foto special (el fiind fotograf) pentru artwork-ul albumului”, povesteste Marius Moga.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.