Bucătăreasa lui Ion Dolănescu la ”Happy Hour”: ”Ion Dolănescu spunea că Maria Ciobanu era zero ca om”


Luni, 14 septembrie, la ”Happy Hour” a sosit bucătăreasa lui Ion Dolănescu, Doina Belu, una dintre persoanele apropiate ale maestrului.

De pe Happylica, invitata lui Cătălin Măruţă, care l-a cunoscut pe Ion Dolănescu aşa cum puţini oameni au avut ocazia, a vorbit despre cum era artistul ca om şi cât de mult şi-a iubit fiii.

Cea mai şocantă mărturisire a Doinei Belu este însă cea referitoare la părerea lui Dolănescu despre Maria Ciobanu: potrivit bucătăresei maestrului, Dolănescu o considera pe Maria Ciobanu un profesionist desăvârşit, un artist talentat, însă ca om era zero.

Doina Belu nu s-a sfiit să mărturisească la ”Happy Hour” şi faptul că ea insăşi împărtăşeşte azi părerea lui Dolănescu. Mai mult, susţine doamna Belu, dacă s-ar fi împlinit dorinţa Mariei Ciobanu, Ionuţ Dolănescu nu ar fi existat niciodată, pentru că artista ar fi dorit să renunţe la sarcină.

În aceeaşi ediţie ”Happy Hour”, Cătălin Măruţă a stat de vorbă şi cu maestrul Nicolae Botgros, care a venit în show-ul de la Pro Tv pentru a clarifica aşa-zisa sa implicare în cazul Dolănescu.

În urmă cu câteva zile, maestrul s-a trezit implicat în scandalul care a tulburat întreaga lume a muzicii populare româneşti. Mai precis, Dragoş Dolănescu a povestit că a aflat de la fratele său, Ionuţ, că Nicolae Botgros ar fi primit 5.000 de euro pentru a cânta la înmormântarea lui Ion Dolănescu.

Profund afectat de aceste afirmaţii, Nicolae Botgros a negat ferm acest lucru. Maestrul a declarat că speră totuşi ca la mijloc să fie doar o neînţelegere. A recunoscut însă că în această situaţie îi este extrem de greu să mai cânte cu Ionuţ Dolănescu, pentru că se simte trădat.

Şi tot luni seară, show-ul de la Pro Tv a prezentat în exclusivitate un interviu cu mama lui Dragoş Dolănescu, Margarita Valenciana, sosită în România pentru a-şi susţine fiul. Aceasta a mărturisit reporterilor ”Happy Hour” că tot acest scandal este pentru ea o dezamăgire şi că s-a convins de vorbele din trecut ale lui Ion Dolănescu, care spunea că Ionuţ are caracterul mamei sale, caracter ce iese acum la iveală.

Margarita a mai spus că Ion Dolănescu a fost dragostea vieţii sale şi că îi este foarte dor de el. Mama lui Dragoş a mai declarat pentru ”Happy Hour” că Ion Dolănescu ar fi vrut să lase casa bisericii sau unui preot apropiat, lucru care l-ar fi înfuriat pe Ionuţ: potrivit Margaritei Valenciano, Ionuţ le-a spus acesteia şi lui Dragoş că, dacă acea casă ar fi ajuns în posesia bisericii, i-ar fi dat foc.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.