Bebelusele au vrut sa le ia locul Carcotasilor la pupitrul “Cronicii”

Ioana si Cristina s-au asezat confortabil pe scaunele acestora, in timp ce Serban si Misu s-au instalat in gradena, alaturi de spectatori. Schimbarea nu a durat prea mult, asta pentru ca cineva trebuia sa mai si danseze in emisiune. Astfel, Carcotasii au revenit la locurile lor, iar Bebelusele au trecut la dans.

Tot despre o schimbare este vorba si in continuare. Dupa ce sora sa a inregistrat Miscarea Populara, mezina EBA a ramas cu buza umflata. De fapt, a si platit pentru asta. Mai mult, satula sa tot fie luata in colimator din cauza greselilor gramaticale, fiica presedintelui Basescu a tinut sa atraga atentia ca astfel de greseli sunt facute si la case mai mari. De pilda, domnul Funeriu este si el certat cu limba romana, dar cu toate acestea inca este ministrul Educatiei.

Ramanand in sfera politica, dam nas in nas cu primarului “Care este” si… cu Mos Craciun. Cam devreme aparitia batranelului aducator de cadouri, dar cum lista cu doleantele lui Marean este luuunga, o intalnire intre cei doi era inevitabila, mai ales acum cand cresterea economica a incetinit foarte mult.

Schimband registrul, il intalnim pe Gogaie transformat in Elvis, cu tot cu repertoriul din dotare, “Bubulina, gospodina” sau “Veta, s-a-nfundat chiuveta!”
La final se canta pe bune. Trupa Deepcentral vine in platoul “Cronicii” cu viteza sunetului si a motoarelor, pentru a-si promova noul single “Speed of sound”.
Toate acestea la “Cronica carcotasilor”, in aceasta seara (miercuri, 12 octombrie), de la ora 20.30, la Prima TV.

Apropo! Top-ul Rusinica este de senzatie. Adi Minune canta impreuna cu Rihanna, iar cetateanul turmentat, “fratele” lui Gogaie, va invata semnele de circulatie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.