Augustin Viziru, in „Pariu cu viata”

Sezonul 2 al serialului „Pariu cu viata” care debuteaza in 6 februarie, de la 20.30, la Pro Tv, este unul plin de surprize, care aduce in fata telespectatorilor multe personaje noi.

Titi este unul dintre ele, un baiat venit de la Slobozia, care are o legatura mai veche cu Tantica Cercel (Elvira Deatcu) si apare in casa lui Gica Popa (Radu Gabriel) decis sa strice linistea familiei. Augustin Viziru, actorul cunoscut din rolurile sale din serialele „Regina” si „Iubire si onoare”, revine pe platourile de filmare din Buftea pentru a-l juca pe Titi. ”Mi s-a parut ca a durat asa mult pana am revenit. Imi era dor de camera de filmat, de echipa din Buftea, de platourile de filmare”, marturiseste Augustin.

Pentru actor, noul rol din „Pariu cu viata” ii aduce multe zambete pe buze. „Este o incantare sa vin la filmare. Eu joc alaturi de familia Popa, am o oarecare legatura cu Tantica Cercel, insa vrea sa pastrez misterul. Mi se intampla deseori, la repetitii, sa rad cu lacrimi la replicile lui Radu Gabriel si ale Elvirei Deatcu. Sunt doi actori de la care fur zi de zi, meserie”, spune Augustin Viziru.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.