Aproape 2 milioane si jumatate de romani au urmarit “State de Romania – student la Sorbona”

Duminica, 27 septembrie, a avut loc lansarea lung-metrajului “State de Romania – student la Sorbona”, difuzat simultan pe ProTV si la Cinema Pro din capitala.

In intervalul 20.28-23.06, ProTV a fost lider de audienta la nivelul publicului comercial cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, cat si la nivelul intregului public din mediul urban. Astfel, conform GFK Romania, ProTV a inregistrat o audienta medie de 8,9 puncte de rating si o cota de piata de 24,3% in randul publicului comercial cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, in timp ce Antena 1 s-a clasat pe locul doi cu un rating de 6,3 puncte si 17,2 procente cota de piata.

La nivelul intregului public urban, ProTV a obtinut o audienta medie de 9 puncte de rating si o cota e piata de 20,6%, Antena 1 clasandu-se pe locul al doilea cu 8,4 puncte de rating si 19,3% cota de piata.

Minutul de aur a fost inregistrat la ora 21.18, cand la nivelul intregii populatii din Romania, ProTV a inregistrat un rating de 12,1 puncte si o cota de piata de 27,1%, cand aproape 2 milioane si jumatate de romani au fost cu ochii pe “State de Romania-student la Sorbona”.

Duminica, la Cinema PRO, actorii, jurnalistii si o multime de fani, cu totii au participat la o seara de gala. Pe covorul rosu au fost prezenti Gheorghe Visu, Carmen Tanase, Octavian Strunila, Doinita Oancea, Nicoleta Luciu, Cabral si multi altii.

Fanii sositi la eveniment au venit din toata tara (Prahova, Giurgiu, Gorj, Dambovita, Arad si Bucuresti) pentru a fi alaturi de personajele lor preferate, intr-o seara speciala. Au luat autografe, au facut fotografii si au asteptat cu sufletul la gura sa vada ce se intampla in continuare cu personajele lor preferate, in aceasta aventura pariziana.

Surprizele au fost pe masura, pentru ca nici unul dintre ei nu se astepta la un asa deznodamant: moartea Rozei, ucisa in timp ce incerca sa-l salveze pe State, aduce linistea si armonia in familia Potcovaru. Bucuria fanilor a fost cu atat mai mare, cu cat in foaierul cinematografului a fost amenajata camera lui State, iar acestia au putut vedea cum traieste de fapt “Zanul Bun al Romaniei”.

Seara s-a incheiat intr-o ploaie de confetti. Cei care nu au putut urmari lung-metrajul au ocazia acum sa-l revada integral pe protv.ro.

Serialul de comedie “State de Romania” va fi difuzat de luni pana joi, de la ora 22.15, la Pro TV.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.