Anca Ţurcaşiu, Monica Iagăr şi Claudiu Bleonţ – vedete la „O dată-n viaţă”

Vineri seara, de la ora 21.00, Studioul 1 al TVR devine locul unde se întâlnesc vedetele care acceptă provocarea Iulianei Tudor şi se pun în postura de reprezentanţi al folclorului. Pe 28 octombrie, personalităţile care vor face spectacol la emisiunea „O dată-n viaţă” sunt Anca Ţurcaşiu, Monica Iagăr şi Claudiu Bleonţ.

 

Ţurcaşiu: „Nu mai apar la tv”

Anca Ţurcaşiu este o prezenţă discretă pe micile ecrane. Absenţa ei din peisajul mediatic este cauzată de calitatea îndoielnică pe care o au majoritatea programelor de divertisment: „Sunt foarte selectivă cu invitaţiile pe care le primesc din partea posturilor tv, pentru că ştiu că o mişcare greşită poate costa mult pentru imaginea mea. Prefer să stau acasă decât să mă expun inutil la televizor. Chiar am decis să nu mai apar foarte des la tv. Totuşi, am acceptat invitaţia Iulianei Tudor, pentru că am încredere în programul pe care îl realizează şi pentru că TVR e locul unde am debutat şi unde mă simt cel mai bine”. Chiar dacă nu este foarte generoasă cu apariţiile în media, Anca Ţurcaşiu nu a renunţat la scenă. Joacă atât la Teatrul Naţional de Operetă, cât şi la Teatrul Mic..

Monica Iagăr: „Toată viaţa mea a fost o competiţie”

În emisiunea de vineri, Monica Iagăr va reprezenta Ardealul. Vedeta se declară încă de pe acum emoţionată în faţa acestei provocări: „Mă tem puţin de proba muzicală, pentru că, alături de Ionuţ Fulea, voi interpreta o piesă dificilă.” Monica Iagăr a acceptat invitaţia Iulianei Tudor şi pentru că emisiunea pune accent pe componenta umanitară: „Este foarte greu să convingi oamenii să vorbească în faţa camerelor de filmat, deci în faţa ţării întregi despre problema lor de sănătate. Însă e infinit mai greu să-i faci pe sponsori să ajute!”. Monica Iagăr spune că nu se teme de competiţia din platou: „Toată viaţa mea a fost o competiţie. Cu sportul, ce-i drept, însă vineri voi concura cu… muzica populară”.

Claudiu Bleonţ: „Sunt un pasager în lumea folclorului”

Cel de-al treilea invitat al Iulianei Tudor este actorul Claudiu Bleonţ. Renumit pentru o imagine publică plină de controverse, Bleonţ îţi propune să spargă tiparele şi la „O dată-n viaţă”. Actorul decalară că nu se dă în lături de la nimic, spunând că toate probele din emisiune sunt ofertante: „Poate mă tem (dar doar puţin) de proba muzicală, pentru că eu nu am o pregătire temeinică în domeniul folclorului. Nu am prea multe în comun cu muzica populară, deci va fi o experienţă trăită la intensitate maximă. Până la urmă, măcar o dată-n viaţă pot fi şi eu… pasager prin lumea folclorului”.

Vedetele populare care vor aduce un plus de autenticitate în partiturile emisiunii sunt Daniela Condurache, Steliana Sima şi Ionuţ Fulea.

Iuliana Tudor va modera o emisiune plină de provocări

Despre ediţia de vineri Iuliana Tudor spune că „a fost o adevărată provocare să reuşim să o aducem la emisiune pe Anca Ţurcaşiu. Apare rar, iar noi nu numai că am reuşit să o aducem într-un studio tv, dar o mai şi punem să facă spectacol, cu muzică populară şi port tradiţional. Mă bucură şi prezenţa Monicăi Iagăr. După ce s-a retras din sport s-a concentrat destul de mult pe acţiunile umanitare şi mă bucur că demersul ei continuă şi la «O dată-n viaţă». Cât despre Claudiu Bleonţ nu pot să spun decât că va fi savuros. Iar el nici măcar nu ştie ce probă practică i-am pregătit!

Startul se dă vineri, 28 octombrie, pe TVR1, de la ora 21.00.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.