„Pariu cu viata” – lider de audienta

La fel ca in fiecare luni, si episodul difuzat aseara din “Pariu cu viata” a fost in topul preferintelor telespectatorilor, fiind urmarit in medie de peste 1 milion si jumatate de romani.

Astfel, luni, 14 noiembrie, PRO TV a fost lider de audienta cu „Pariu cu viata” in randul publicului comercial din mediul urban, in intervalul 20.29-22.24, serialul inregistrand 6.2 puncte de rating si o cota de piata de 17.1 %. Minutul de aur inregistrat pe acelasi segment de populatie a fost la ora la 21.07, cand PRO TV avea o medie de rating de 8.2 puncte si o cota de piata de 21.7%.

Si in randul intregii populatii din mediul urban, PRO TV a fost lider de audienta cu serialul „Pariu cu viata”, care a inregistrat 6.0 puncte de rating si o cota de piata de 13.2%.
In episodul de aseara, LaLa Band a sustinut primul lor concert in serial, melodia “LaLa Love Song” s-a transformat intr-un hit, dar bucuria nu a durat foarte mult timp. In urma neintelegerilor, membrii trupei decid sa se desparta, iar profesoara de teorie muzicala este categorica: “Din acest moment nu, pentru mine LaLa Band nu mai exista”.
Care este soarta trupei LaLa Band veti descoperi urmarind episodul urmator din „Pariu cu viata”, serial care ajunge la finalul primului sezon in numai doua saptamani.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.