„Pariu cu viata” – lider de piata pentru a doua oara consecutiv

Povestea de dragoste dintre Ioana (Alina Eremia) si Andrei (Dorian Popa), casting-ul pentru infiintarea trupei „LaLa Band” si intamplarile din familia lui Gica Popa (Radu Gabriel) si a Tanticai Cercel (Elvira Deatcu) au reusit sa ii tina, pentru a doua saptamana consecutiv, pe telespectatori in fata micului ecran, pe Pro Tv.

Luni seara, in intervalul orar 20.31-22.28, Pro Tv a fost din nou lider absolut de audienta cu productia „Pariu cu viata”.
Serialul muzical pentru intreaga familie a reusit, la nivelul publicului din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, sa atinga 5.9 puncte de rating si o cota de piata de 17.2%, in timp ce Antena 1 a avut 1,9 puncte de rating si o cota de piata de 5,5 %.

Si la nivelul intregii populatii din mediul urban „Pariu cu viata” a fost lider, cu 4,8 puncte de rating si o cota de piata de 11,3%. Aproape un milion de romani erau pe Pro Tv in momentul difuzarii serialului, cand postul TV inregistra, la nivelul intregii populatii a Romaniei, 4.3 puncte de rating si o cota de piata de 10.9.

La 22.14, in minutul de aur, Pro Tv a inregistrat, in randul publicului comercial, 8,9 puncte de rating si o cota de piata de 25,4 %, in timp ce Antena 1 avea, la aceeasi ora, 0.9 puncte de rating si o cota de piata de 2,6% .

Aventurile tinerilor din LaLa Band continua luni, 26 septembrie, de la 20.30, timp de doua ore, pe Pro TV.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.