„Pariu cu viata” – lider de piata pentru a doua oara consecutiv

Povestea de dragoste dintre Ioana (Alina Eremia) si Andrei (Dorian Popa), casting-ul pentru infiintarea trupei „LaLa Band” si intamplarile din familia lui Gica Popa (Radu Gabriel) si a Tanticai Cercel (Elvira Deatcu) au reusit sa ii tina, pentru a doua saptamana consecutiv, pe telespectatori in fata micului ecran, pe Pro Tv.

Luni seara, in intervalul orar 20.31-22.28, Pro Tv a fost din nou lider absolut de audienta cu productia „Pariu cu viata”.
Serialul muzical pentru intreaga familie a reusit, la nivelul publicului din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, sa atinga 5.9 puncte de rating si o cota de piata de 17.2%, in timp ce Antena 1 a avut 1,9 puncte de rating si o cota de piata de 5,5 %.

Si la nivelul intregii populatii din mediul urban „Pariu cu viata” a fost lider, cu 4,8 puncte de rating si o cota de piata de 11,3%. Aproape un milion de romani erau pe Pro Tv in momentul difuzarii serialului, cand postul TV inregistra, la nivelul intregii populatii a Romaniei, 4.3 puncte de rating si o cota de piata de 10.9.

La 22.14, in minutul de aur, Pro Tv a inregistrat, in randul publicului comercial, 8,9 puncte de rating si o cota de piata de 25,4 %, in timp ce Antena 1 avea, la aceeasi ora, 0.9 puncte de rating si o cota de piata de 2,6% .

Aventurile tinerilor din LaLa Band continua luni, 26 septembrie, de la 20.30, timp de doua ore, pe Pro TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.