„M-a facut mama artist”: Dupa Iasi, urmeaza Bucurestiul

• Joi si vineri, tinerii talentati din Iasi au venit, impreuna cu mamele lor, la preselectiile pentru show-ul “M-a facut mama artist”, ce va fi difuzat de Prima TV.

Timp de doua zile, clubul Skye a fost luat cu asalt de tineri dornici sa-si etaleze calitatile artistice, Andreea Raicu si Dan Fintescu fiind surprinsi de prestatiile acestora.

Desi vremea a fost extrem de geroasa, erau in jur de -20 C, s-au prezentat foarte multi concurenti.

Au fost doua zile pline, in care am intalnit foarte multi tineri talentati. Ii asteptam si pe cei din Bucuresti pe 7, 8 si 9 februarie”, spune Andreea Raicu.

M-a bucurat foarte mult sa vad ca iesenii sunt foarte extrovertiti. Am intalnit multe voci bune, iar mamele au fost foarte comunicative. La preselectiile de la Iasi s-au prezentat atat tineri care nu au urcat niciodata pe o scena, cat si tineri care aveau la activ zeci de participari la diverse festivaluri. Ii asteptam pe tinerii talentati si la preselectiile din Bucuresti.

Datorita numarului mare de inscrieri, zilele de preselectii s-au suplimentat. Astfel va asteptam pe 7, 8 si 9 februarie la club BOA, din Bucuresti” spune Dan Fintescu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.