„Jamie Oliver: Călătorii culinare” revine de joi pe TVR 2

• De săptămâna viitoare, Jamie schimbă orele de gătit 

Începând de mâine, 6 octombrie, fanii lui Jamie pot revedea documentarul „Jamie Oliver: Călătorii Culinare” joi şi vineri, de la ora 9.30 şi în reluare de la 18.30. De săptămâna viitoare, seria va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 13.30. Tot săptămâna viitoare, din 16 octombrie, se schimbă ziua şi ora de difuzare ale premierei „Jamie Oliver găteşte în 30 de minute”.

În seria „Jamie Oliver: Călătorii Culinare”, tânărul bucătar evadează din peisajul său englezesc şi vizitează câteva dintre cele mai frumoase destinaţii turistice ale planetei. Jamie se lasă, rând pe rând, inspirat de o paella uriaşă în Andaluzia, de talentul pescarilor atenieni sau de petrecerile cu crabi din Stockholm. Şi, ca de obicei, e gata să ne prezinte reţete delicioase şi uşor de preparat de către oricine.

Celor care nu au foarte mult timp la dispoziţie, week-end-ul le rezervă noi episoade din seria „Jamie Oliver găteşte în 30 de minute” (Jamie’a 30 Minute Meals, 2010), un curs de „fast-cooking” (şi nu de fast-food) marca Jamie Oliver. Acesta este ultimul week-end în care Jamie găteşte sâmbăta.

Începând de săptămâna viitoare, TVR 2 va difuza câte două episoade, în fiecare duminică, de la ora 12.00 şi, respectiv, de la ora 12.30. Jamie continuă lecţiile culinare pentru mâncăruri delicioase care pot fi pregătite în timp-record – 30 de minute.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.