„Divorţul bun de la nuntă se cunoaşte!” – la Distractis Show

• Sâmbătă, 5 mai, ora 20.25, la TVR 1

Cum se caută candidaţii la alegeri prin Mica Publicitate, un show marca „Bandidos” în studioul muzical al familiei Dristor, intrarea oraşului Urlat în Spaţiul Schengen şi primul Târg de Divorţuri din România sunt subiectele cu care trupa Distractis ne va ţine în faţa micilor ecrane sâmbătă seară (Distractis Show, TVR 1, ora 20.25).

Dacă eşti un partid mic şi vrei neapărat la guvernare, cum îţi alegi candidaţii? Nimic mai simplu: dai anunţ la Mica Publicitate: „Partid politic mic, dar cinstit, căutăm candidaţi în vederea participării la alegerile parlamentare 2012, rugăm seriozitate… Totul se negociază.” Dacă mai ai şi un slogan, de genul: „Român, genial, competent? Te băgăm în Parlament!”, fotoliile parlamentare te aşteaptă. Nu mai rămâne decât să-ţi alegi candidaţii. Totul e să ai de unde!

La rubrica „De ce râd chitarele?”, în studioul muzical al lui Marian Dristor poposesc cei trei „bandiţi” din trupa Bandidos. Solo, Vichi şi cu Mishu sunt hotărâţi: „Să facem show!”. Numai că în faţa celor trei muzicieni de talie de cartier (familia Dristor şi sunetistul Mufă) e greu să faci show cu orice preţ. În final, Bandidos declară: „E bine şi-aşa rău – featuring Nicolae Iorga”.

Vă întrebaţi prin ce este cunoscut oraşul Urlat? Este primul oraş românesc care va intra în Spaţiul Schengen. Şi asta nu datorită dibăciei politice a primarului său, ci datorită alunecărilor de teren de la inundaţii, care transferă oraşul către Ungaria în fiecare primăvară. Dar cu asta el nu va fi cunoscut românilor, ci doar celor din Spaţiul Schengen. Deci cum vom cunoaşte noi, românii, oraşul Urlat? Vom începe prin a-i cunoaşte locuitorii. Cu bunele şi, mai ales, cu relele lor. Cum campania electorală locală se apropie, relele sunt la mare cinste.

Interviul emisiunii „Garantat 0%” aduce un nou subiect senzaţional, mai tare ca la OTV: primul Târg de Divorţuri din România. Cei doi expozanţi sunt pregătiţi cu sloganuri, cu pliante, cu sfaturi practice pentru tinerii divorţei. Primul Târg de Divorţuri de desfăşoară sub deviza: „Cine se-nsoară şi lasă, Dumnezeu să-i dea pedeapsă, o nevastă mai frumoasă!”. Cei care trec pragul târgului vor cunoaşte şi vorba de duh a celor doi Apostoli ai Divorţului, prea divorţaţii Tăriceanu şi Prigoană: „Divorţul bun de la nuntă se cunoaşte!”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.