„Dansez pentru tine”: „LaLa Band” danseaza pentru „Born For Trouble”

• Vineri, la „Dansez pentru tine”,„LaLa Band”  danseaza pentru „Born For Trouble”, o trupa de copii talentati care vor sa ajunga campioni internationali la hip-hop 

Cei 20 de tineri talentati din trupa „LaLa Band” isi unesc fortele pentru a implini visul a noua copii talentati. Ei vor dansa vineri, in emisiunea „Dansez pentru tine”, pentru un caz umanitar.
Trupa „Born For Trouble”, cei pentru care tinerii de la LaLa Band intra in ringul viselor, s-a nascut in cadrul unui proiect non-profit, infiintat in urma cu un an pentru educarea copiilor din Ferentari si pentru a le oferi celor talentati o sansa de a iesi din ghetou. Trupa este compusa din noua copii, care provin din familii cu probleme financiare si nu numai. Majoritatea copiilor fie au un singur parinte, fie acestia sunt divortati sau nu detin un loc de munca.

Pentru noi este o onoare sa participam la “Dansez pentru tine”. Imi place foarte mult emisiunea, o urmaresc de multi ani si vom dansa din toata inima pentru 9 copii care cred in pasiunea lor – dansul”, marturiseste Dorian Popa, protagonistul serialului “Pariu cu viata”, difuzat la Pro TV. “Ne vom mobiliza, dansam pentru o cauza nobila si le dorim celor de la “Born for Trouble” sa-si atinga visul. Punem si noi umarul la cladirea unui vis, asa cum putem”, adauga Alina Eremia, interpreta Ioanei Popa.
Vica, coregrafa care antreneaza perechea formata din Aylin si Ovidiu Danci si totodata coregraful serialului “Pariu cu viata”, va fi cea care ii va pregati pe cei 20 de tineri de la “LaLa Band” pentru prestatia de vineri seara.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.