“Vocea Romaniei”a ajuns la semifinala. Va fi seara pieselor romanesti

Vineri 16 decembrie, de la ora 20.30, ProTV difuzeaza semifinala show-ului “Vocea Romaniei”. Cei 8 elevi ai lui Smiley, Marius Moga, Horia Brenciu si Loredana sunt gata sa dea tot ce au mai bun pentru a ocupa un loc in marea finala.

Regulamentul si desfasurare a concursului difera in aceasta etapa. Vineri va fi seara cantecelor romanesti. Fiecare concurent va canta o melodie romaneasca, dar si una din repertoriul international, asa ca vor avea la dispozitie doua cantece pentru a convinge telespectatorii ca merita sa mearga mai departe spre marele titlu.

Finalistul din fiecare echipa este ales atat de public, cat si de antrenor. In urma voturilor, cei doi concurenti din fiecare echipa vor avea un numar de procente. Antrenorii, la randul lor, vor oferi si ei un numar de procente celor doi concurenti, asta inainte de a afla ce anume a votat publicul. Media dintre cele doua procente va fi decisiva pentru fiecare concurent.

Invitatul serii de vineri va fi Mohombi, artistul care a dat topurile peste cap cu piese ca “Coconut Tree” sau „Bumpy Ride”, venit special in Romania pentru a concerta la show-ul de la ProTV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.