“Vocea Romaniei” la ProTV – aproape 2 milioane si jumatate de telespectatori

Emisiunea difuzata de ProTv marti, 4 octombrie, in intervalul 20.18-22.25, a adunat in fata micilor ecrane in minutul de maxima audienta, inregistrat la 22.02, aproape 2 milioane si jumatate de telespectatori din intreaga Romanie.

In minutul de aur de la 22.03, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani ProTV obtinea 17,4 puncte de rating si o cota de piata foarte buna – de 46,5%. Asta inseamna ca aproape jumatate din publicul vizat de ProTv urmarea emisiunea “Vocea Romaniei”. In acest minut, Antena 1 obtinea de 6 ori mai putin decit primul clasat, ProTv, si anume 2,8 puncte de rating si 7,4% cota de piata.

 

Seara de marti, 4 octombrie, a fost una in care scena de la “Vocea Romaniei” a fost inundata de personaje pline de vitalitate, care au reusit sa impresioneze atit publicul, cit si antrenorii. Printre participanti s-au

numarat un cuplu de indragostiti, o tinara de doar 16 ani, un barbat a carui voce puteai jura ca apartine unei femei, Ionel Istrati, basarabeanul care a cucerit Republica Moldova, Marian Vasilescu, fost concurent la “Romanii au talent”, dar si alte voci pline de temperament.

Cel mai norocos si dorit antrenor al serii a fost Horia Brenciu, care a reusit sa coopteze in echipa sa inca 4 concurenti. Fie ca a invocat frumusetea orasului natal Brasov, fie ca a dorit sa ofere sarutari inofensive sau a apelat la cele mai tari atuuri muzicale ale sale, Brenciu a reusit sa le sufle celorlalti antrenori citiva dintre concurentii doriti si de ei. Fara sa stie, Horia a ales in echipa sa un cuplu de indragostiti . Cei doi tineri au participat separat la auditiile pe nevazute. Chiar daca la prestatia ei s-au intors Moga, Brenciu si spre final si Smiley, Beatrice Vladan si-a ales, “compatriotul”. Beatrice a fost in permanenta sustinuta de prietenul ei Vlad Stoica, bucuresteanul care a reusit cu interpretarea sa plina de sensibilitate a melodiei “Hello” sa intoarca toate cele 4 scaune. “Mai lasa-ne cu Brasovul!” au strigat exasperati ceilalti 3 jurati cind acesta a invocat amintirile frumoase care il leaga de orasul natal, iar Vlad Stoica a recunoscut ca doar 10% a contat in decizia lui de a alege echipa lui Brenciu faptul ca si iubita sa a ales acelasi antrenor. Singura problema pentru cei doi indragostiti va fi de-acum incolo faptul ca vor trebui sa lupte unul impotriva celuilalt pentru a supravietui tuturor etapelor.

Tot in echipa lui Horia Brenciu se afla si cea mai tinara concurenta de pina acum, care are doar 16 ani si este din Mangalia. Iulia Pustila a convins prin vocea ei puternica si matura, iar reactiile pozitive nu au incetat sa apara. Loredana s-a aratat de-a dreptul impresionata si a spus: “am simtit emotii pina in virful capului. Superb! Ma regasesc! M-ai cucerit pe deplin!”. Horia Brenciu s-a oferit sa o si sarute ca sa accepte sa intre in echipa lui, lucru care l-a oripilat de-a dreptul pe Smiley: “nu credeam ca o sa scoti si armele astea!”. Horia Brenciu nu s-a sfiit sa foloseasca toate argumentele necesare pentru a o convinge sa vina in echipa sa. A vorbit mult, a argumentat, a explicat si in cele din urma a cistigat. Concluzia lui Moga: “daca vorbesti mult, cistigi! Vorbesti si cistigi”.

Cea de-a patra concurenta care s-a adaugat echipei lui Horia Brenciu a fost Cristina Vasiu de 19 ani, din Deva. Inaintea concursului declara ca si-ar dori sa ajunga in echipa Loredanei, dar a ajuns in cea a lui Brenciu. “ai muscat fiecare cuvint, ai simtit fiecare cuvint si am simtit ca avem un viitor impreuna” – a fost pledoria cistigatoare a lui Horia.

Seara de marti, 4 octombrie, a fost una benefica si pentru antrenorul Smiley, care si-a completat echipa cu inca 3 concurenti. Catalin Dobre, tinarul de numai 20 de ani din Brasov, a declarat inca de la inceput “I feel good”, stare care s-a transmis tuturor celor din sala, dar si antrenorilor. Extrem de simpatic, Catalin Dobre i-a surprins pe toti cu look-ul sau, care nu se potrivea deloc cu ceea ce-si imaginasera antrenorii. “Esti supersimpatic!” a declarant incintat Smiley, cel care s-a aratat foarte fericit ca nu s-a intors si Brenciu, evitind astfel emotiile unei confruntari.
La fel de plin de vitalitate a fost si cel de-al doilea concurent ales de Smiley in echipa sa. Ionel Istrati are 20 de ani, este din Chisinau, iar de pe urma talentului sau s-a ales cu numele de “Privighetoarea Nistreana”. Cunoaste 6 limbi, iar atunci cind incepe sa cinte nu se mai poate opri. Exact acest lucru s-a intimplat si pe scena de la “Vocea Romaniei” cind “Buleria, Buleria” a avut rezonanta maxima si a fost urmata de fragmente din alte si alte cintece. “Ionel e necintat demult” a fost concluzia lui Smiley, iar Horia Brenciu si-a aratat in final regretul ca nu a apasat pe buton.

Cel de-al treilea concurent ales de Smiley in echipa sa a fost Marian Vasilescu, o cunostinta mai veche a antrenorului de la emisiunea “Romanii au talent”. Acesta a fost sustinut din public de prietenul sau Adrian Tutu, castigator al primului sezon al emisiunii. Tinarul de 20 de ani din Drobeta Turnu Severin este foarte fericit ca a ajuns in echipa in care isi dorea.

Concurenta Teodora Morosanu a creat o adevarat disputa in jurul faptului ca in timpul interpretarii ochii ei s-au umezit. Unii au spus ca sint umezi de la emotie, altii de la “umoarea apoasa”. Indiferent care a fost motivul pentru care ochii pareau inlacrimati, vocea a fost cea care l-a facut pe Moga sa apese pe buton si sa o aleaga pe Teodora in echipa sa.

Georgiana Mototolea de 31 ani din Bucuresti a intrat in urma cu 10 ani in studioul lui Marius Moga, dar la acea vreme vocea ei nu a fost pe gustul lui. Lucrurile s-au schimbat insa intre timp si acum Moga a fost primul care a apasat butonul “Eu te vreau”.

Loredana s-a ales si ea cu o prietena si o noua concurenta in echipa sa. “Esti a mea!” i-a spus Loredana Anei Odagiu, tinara de 24 de ani care a cucerit-o pe artista. Se pare ca talentul a fost foarte darnic cu familia Odagiu, pentru ca printre artistii familiei se numara si sora ei, Monica Odagiu, de 14 ani, cantareata la pian si chitara, componenta a trupei LaLa Band. Ana Odagiu a venit insotita de actrita Crina Semciuc, care i-a tinut pumnii strinsi toata competitia.

 

ProTV a fost lider de piata pe toate segmentele de public. Astfel, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, ProTv inregistra o audienta medie de 12,1 puncte de rating si o cota de piata de 32,9% , in timp ce Antena 1 obtinea mai putin de jumatate, 4,5 puncte de rating si 12,1% cota de piata.

Pe intreg publicul din mediul urban, ProTV a inregistrat tot o audienta dubla fata de cea a competitorului sau direct. In timp ce ProTv obtinea 9,9 puncte de rating si o cota de piata de 22,5%, Antena 1 inregistra doar 5,5 puncte de rating si 12,6% cota de piata.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.