“Vocea Romaniei”: Ben Saunders, primul castigator “The Voice”, invitat special

• In cea de-a doua editie live a show-ului “Vocea Romaniei”, difuzat de Pro TV marti, 29 noiembrie, de la ora 20.15, pe scena va urca Ben Saunders, castigatorul de la “Vocea Olandei”.

Ben avea un cabinet de tatuaje si era cunoscut drept  Tattoo Ben in orasul olandez Hoorn atunci cand s-a prezentat la preselectia de la „The Voice of Holland” si participa la competitii de full contact. Acest show i-a schimbat viata si in prezent Ben este unul dintre cei mai cunoscuti cantareti din Olanda si nu numai. Prestatia sa de la “Vocea Olandei”, cand a reusit sa intoarca scaunele antrenorilor in doar cateva secunde, este deja cunoscuta in randul publicului din intreaga lume.

Marti este randul Loredanei si al lui Marius Moga sa isi aduca echipele in ring. La fel ca si in editia precedenta, publicul va avea un cuvant greu de spus. Dupa prestatia celor zece concurenti, telespectatorii vor vota si se va face un top 5. Primii doi concurenti sunt salvati direct de public.

Antrenorul alege si el un concurent, iar ceilalti doi intra la duel. In functie de prestatia lor, antrenorul decide cine va continua concursul. Asadar, dupa editia de marti, atat Loredana, cat si Marius Moga vor ramane cu cate patru concurenti pentru editiile viitoare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.