“State de Romania – Student la Sorbona” la Pro TV


State si Flacara Potcovaru, interpretati de Gheorghe Visu si Carmen Tanase, vin la Pro Tv in lung-metrajul “State de Romania – Student la Sorbona”, o productie ce va fi difuzata duminica, de la ora 20.30.

In luna mai, la Paris, s-a strigat “Actiune!” pentru lung-metrajul “State de Romania –Student la Sorbona”, unde State Potcovaru (Gheorghe Visu), Flacara Potcovaru (Carmen Tanase), Minodora (Doinita Oancea) si Stiven (Octavian Strunila), sub indrumarea regizorilor Iura Luncasu si Larry Maronese, au continuat povestea deja cunoscuta telespectatorilor din productiile “Inima de tigan” si “Regina”.

Timp de mai bine de o saptamana, echipa productiei “State de Romania – Student la Sorbona” s-a aflat la Paris, unde s-au filmat primele secvente ale lung-metrajului care va fi difuzat duminica, 27 septembrie, ora 20.30, la Pro TV.

Locatiile alese au fost pe cat de diverse, pe atat de celebre. State Potcovaru a ajuns asadar pe Rue de Saint-Denis, una dintre cele mai cunoscute si in acelasi timp cele mai rau-famate strazi ale Parisului, Place des Vosges, cea mai veche piata din Paris ce dateaza inca din 1612, gradinile din fata Palatului Elysee, podul Alexandre III, prestigioasa Universitate de la Sorbona, dar si intr-o locatie mai putin cunoscuta, in fata casei lui Pierre Alexis Dumas, directorul de creatie al celebrei case de moda Hermes.

In filmul artistic “State de Romania – Student la Sorbona”, State şi Flacăra Potcovaru îşi continuă aventurile la Paris, în Oraşul Luminilor, cu o nouă poveste în care neprevăzutul joacă un rol important, iar umorul este prezent la fiecare pas. Proaspăt student la Sorbona, State Potcovaru a rămas acelaşi ţigan de tradiţie. S-a întors la Paris ca Rege al Cerşetorilor şi este hotărât să facă ordine printre oamenii lui. Însă o informaţie venită din partea unui cerşetor îl pune pe acesta pe urmele unei fiice despre a cărei existenţă nu ştia nimic.

Francoise (Madalina Constantin), fiica necunoscută, locuieşte la Paris şi este pe punctul de a se căsători cu un bărbat de familie respectabilă, fără să bănuiască originile ei. În încercarea de a o cunoaşte, State recurge la cele mai neobişnuite metode de a se apropia de ea, atrăgând în acest fel şi atenţia Flăcării, soţia lui, venită special de la Bucureşti ca să îl urmărească şi astfel să pună capăt unei eventuale relaţii extraconjugale. Însă o veche ameninţare este pe cale să se întoarcă din trecut.

Din distributia filmului “State de România – Student la Sorbona” mai fac parte alte nume sonore precum Doiniţa Oancea, Octavian Strunilă, Nicoleta Luciu, Madălina Constantin, Cabral, Paul Chiribuţă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.